TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

CRH Concrete A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 29-04-2021

Montagesupervisor - MONTAGE, CRH Concrete A/S - Brørup

Kunne du tænke dig at være en del af montageteamet i Brørup og blive udfordret og bruge din faglige baggrund på mange krævende prestigeprojekter - hvad enten det er enfamiliehuse, etagebyggerier, skoler, P-huse, kontor domiciler eller supersygehuse.

Velkommen til CRH Concrete A/S

BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE, MODULBAD og INDUSTRI. Sådan hedder vi udadtil. Indadtil er navnet CRH Concrete A/S – og det er vi bestemt stolte over. Tilsammen er vi Danmarks største leverandør af betonelementer og systemløsninger - og er desuden en del af den internationale koncern CRH plc., der med ca. 80.000 medarbejdere fordelt i 30 lande er blandt verdens største byggematerialekoncerner.

Vi søger endnu en dygtig montagesupervisor til vores montageafdeling, som i dag består af ca. 230 medarbejdere. MONTAGEN er ansvarlig for montage i hele Danmark af alle typer betonelementer. Arbejdsstedet vil være på montagekontoret i Brørup samt på vores jyske byggepladser.

Jobbet

”Hverdagen vil kræve struktur og vedholdenhed – og der vil være dage, hvor fleksibilitet og overblik vil være dine stærkeste ressourcer. Du værdsætter grundighed og slipper ikke opgaven, før du er i mål.” udtaler teamleder Per Hansen

Som montagesupervisor i MONTAGE får du i tæt samarbejde med en entrepriseleder ansvaret for gennemførelsen af montageopgaver, herunder deltagelse i byggemøder, planlægning og kvalitetssikring. Arbejdsmiljø og kvalitet – herunder specielt Safety – er højt prioriterede fokusområder i virksomheden, hvorfor det også for dig vil være vigtige arbejdsområder. Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige montagesupervisorer, entrepriseledere, virksomhedens projektledere samt afdelingens montører.

Kendskab til byggebranchen vil være en fordel, men det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med montage af betonelementer. Du skal desuden have gode IT-kundskaber og kunne engelsk på brugerniveau.

Hør Balder fortælle om jobbet her

Masser af faglig sparring og uformelt arbejdsmiljø

Samarbejde er et nøgleord i CRH Concrete A/S – du forstår styrken ved forskellighed og bidrager selv til at skabe et godt arbejdsmiljø - ikke bare i afdelingen men med alle kolleger på tværs af produkter og geografi. Det er ligeledes et krav, at du kan kommunikere tydeligt på dansk i skrift og tale med kunder og kolleger på alle niveauer

Jobbet skal naturligvis forvaltes på en professionel og ansvarlig måde, og der vil være gode muligheder for at få indflydelse på arbejdets indhold og din egen udvikling. Vi er en attraktiv arbejdsplads med en fri, humoristisk og uformel tone.

CRH Concrete A/S er desuden en økonomisk solid virksomhed, der hele tiden udvikler sig. Trivsel kommer ikke af sig selv, så ledere såvel som medarbejdere involverer og engagerer sig for derved at bidrage til, at der skabes gode arbejdsvilkår i en aktiv hverdag.

Interesseret?

Send din ansøgning udformet på dansk via dette link snarest muligt - dog senest den 11. maj 2021. Vi forventer at afholde indledende samtaler torsdag den 20. maj. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til enten at kontakte montageleder Per Hansen på telefon 72453043.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
CRH Concrete A/S
Ribevej 45
6650 Brørup
Kontaktperson
 
Adresse:
6650 Brørup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-04-2021
Udløber:
16-05-2021
Kviknummer:
LJA-82031630
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce