TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade

|
Midtsjælland
|
Indrykket 14-10-2021

Multimediegrafiker søges: Vil du hjælpe os til en mere visuel kommunikation?

Kan du få web, breve og tryk til at fremstå professionelt, flot og indbydende? Har du sans for detaljen, og er du vild med at arbejde omhyggeligt med mange versioneringer og feedback-loops med mange aktører? Og er du ikke bleg for både at arbejde med rutineprægede driftsopgaver og at tage ansvar for processen, så produkterne kommer i hus til tiden?

Så vil vi elske at have dig som kollega i vores arbejde med den samlede borgerrejse for ejendomsvurderinger og boligskat.

Du bliver en del af et dynamisk og fagligt bredt team
I Vurderingsstyrelsen favner kontoret Borgerkommunikation den samlede borgerrejse for både ejendomsvurdering og boligskat. Vores kontor har ansvar for at udvikle og drive den direkte kommunikation til borgere og virksomheder.

Vi er et team med mange forskellige fagligheder og personligheder – bl.a. sprogkonsulenter, webredaktører, projektledere og vores grafiske designer. Vores opgaver favner bredt og dækker bl.a. at formidle information om vurdering på vurderingsportalen.dk, understøtte den optimale brugerrejse på en selvbetjeningsportal, formulere breve til boligejere og hjælpe vurderingsmedarbejdere med at formidle letforståelige begrundelser i juridiske afgørelser.

Dine opgaver
Vi har brug for din hjælp til at styrke vores visuelle design, så vores kommunikation bliver endnu bedre og mere borgerrettet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores forskellige faggrupper og på tværs af vores produkter. Dine opgaver bliver bl.a.:

 • udarbejde og vedligeholde standardskabeloner i form af layout, billeder og grafisk rentegning i InDesign, PowerPoint og Word
 • designe opsætning, grafik, infografik, ikoner mv. til tryk, web og diverse præsentationer, så de fremstår indbydende og professionelle
 • udvikle, vedligeholde og versionere digitale grafiske elementer til vurderingsportalen.dk
 • opbygge og vedligeholde diverse mediearkiver
 • hjælpe med oplægning af indhold til web
 • bidrage til SEO-arbejde.
Din profil
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse som fx multimediedesigner, grafisk designer eller lignende, og at du kan arbejde med alle slags formater.

Det er vigtigt, at du har stor æstetisk sans og en stærk fornemmelse for den visuelle fremstillings betydning for modtageren og det vil være en fordel, hvis du har interesse for grafisk understøttelse af adfærdsdesign. Du er selvstændig, struktureret og meget detaljeorienteret i løsningen af opgaver.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • er ekspert i Adobe Creative Cloud, InDesign, Photoshop og Illustrator
 • har kendskab til Adobe Premiere Pro (simple animationer og sammenklip af videoer)
 • er stærk i master-dokumenter til PowerPoint og Word
 • er fortrolig med at arbejde i CMS-systemer (vi bruger Umbraco)
 • er serviceminded, positiv og imødekommende.
Endelig skal du trives både med det lange seje træk og de hurtige ad hoc-opgaver med stramme deadlines - alt sammen i tæt samarbejde og samspil med kollegerne.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest 3. november 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til din måske kommende tætte samarbejdspartner, Youi Sutikamon på 72373574 eller kontorchef Maria Alzaga på telefonnummer 72374806 (ikke i uge 42 grundet efterårsferie).

Der indgår en logik- og personanalyse i ansættelsesprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Ny Østergade 9, 4000 Roskilde. Tiltrædelse pr. 1. januar 2022 eller snarest muligt.

Læs mere om ansættelse i Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk/job.

Vurderingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Roskilde, Ny Østergade
Ny Østergade 7 - 11
4000 Roskilde
Tlf:
72374806
Kontaktperson
 
Tlf:
72374806
Adresse:
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-10-2021
Udløber:
03-11-2021
Kviknummer:
LJA-82818450
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed