TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Copenhagen Business School

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-05-2021

Multimediesupporter med flair for redigering

Indledning
Vil du være med til at understøtte og supportere undervisere på Copenhagen Business School med online undervisning og videoproduktion? Og har du samtidig kendskab til CMS-systemer og redigering af video? Så har vi måske jobbet til dig i vores afdeling for læringsteknologier og pædagogisk konsulentstøtte.

I afdelingen Teaching & Learning på Copenhagen Business School søger vi en engageret og kompetent multimediesupporter til vores fantastiske medieteam. Teamet er med til at udvikle nye medieformater, herunder professionel video, podcasts, motion graphic design og animation samt online videosupport og optagelse og redigering i vores videosoftware og CMS Panopto.

Dine ansvarsområder
Du bliver en del af medieteamet i afdelingen Teaching & Learning. Undervisningsmaterialerne, vi er med til at udvikle og producere, når ud til mere en 22.000 studerende. Vi har høje ambitioner for vores produkter og forsøger hele tiden at skabe en meningsfuld og bæredygtig balance mellem professionelle medieprodukter og moderne undervisningsformer; hvad end det er formidlet gennem visuelle, auditive og/eller grafiske formater.

I tæt samarbejde med undervisere, dine kollegaer på kontoret og vores fagområder bliver det din opgave at bidrage med den fortsatte multimediesupport, herunder særligt redigeringtekniske opgaver og understøttelse og optimering af produktionen af online undervisningsmaterialer.

Du vil bl.a. få følgende opgaver:

  • Supportere undervisere og hjælpe med video og redigering i vores videoplatform Panopto.
  • General administration i vores CMS
  • Indgå i postproduktionen af professionelle videoproduktioner.
  • Være en del af udviklings- og redaktionsarbejdet i teamet og på tværs af afdelingen.
  • Løbende ad hoc-opgaver

Om dig
Vi søger en kollega med et stort supportgen der brænder for at hjælpe og understøtte undervisere. Vi forestiller os, at du har kendskab til produktion af visuelle medier, og/eller arbejde i CMS-systemer. Det er en fordel hvis du har arbejdet med undervisning og formidling.

Du forstår og kender CMS-systemer samt de gængse redigeringsprogrammer (herunder Premiere Rush og Premiere Pro). Du er teknisk stærk, arbejder struktureret og detaljeorienteret, formår både at løse opgaver alene ligesom du har erfaring med at indgå i et team hvad enten det er dag-til-dag-opgaver eller længerevarende projekter. Til daglig arbejder vi i Microsoft Office 365 samt Office pakken, hvorfor vi forventer du ligeledes kan begå dig i de programmer.

Du kan håndtere en til tider travl og omskiftelig hverdag med forskellige opgaver og du er i øjenhøjde med den enkelte rekvirent. Du er professionel i din kommunikation og kan formulere dig skriftlig og mundtligt på dansk og engelsk. Du byder aktivt ind og bidrager til teamets og afdelingens samlede opgaveløsning, målsætning, ambitioner og sociale liv.

Din nye arbejdsplads
Teaching & Learning er en læringsteknologisk afdeling bestående af et pædagogisk konsulentteam, et medieteam, Case/PRME-supportteam samt en stabsfunktion, der varetager ledelsesstøtte, projektledelse og kursus-koordinering. Afdelingen er placeret under undervisningsdekan Gregor Halff og ledes til dagligt af chefkonsulent Jakob Ravn.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg. Ansættelsen er 37 timer om ugen.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Simon Mølvig på 28901634, mail sm.tl@cbs.dk

Samtaler forventes afholdt i uge 21, med start 15. juni 2021.

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning sammen med eksamenspapirer og CV.

Ansøgningsfrist: 19-05-2021

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg
Tlf:
38153815
Web:
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-05-2021
Udløber:
19-05-2021
Kviknummer:
LJA-82044389
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland