TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

MURERMESTER CLAUS QUISTGAARD A/S

|
Vestsjælland
|
Indrykket 29-04-2021

Murerkonduktør/byggeleder

Murermester Claus Quistgaard A/S

Har du lyst til nye udfordringer? Så har du her muligheden for et job, hvor du udelukkende arbejder med større, spændende mureropgaver hvor kvalitet og samarbejde er i fokus. Vi søger en murerkonduktør/byggeleder, med praktisk erfaring gerne fra større byggesager/murerentrepriser, det er ikke et krav at du har en byggeteknisk baggrund men vi forventer en stor interesse for murerfaget.

 

Murermester Claus Quistgaard A/S - en virksomhed med en stor, god og fast kundekreds. Vi servicerer ikke privatkunder men udfører udelukkende større mureropgaver for professionelle bygherrer, hovedsageligt i hovedstadsområdet. Vores projekter omfatter nybyggeri (skalmur), flisearbejde, renovering og tagarbejde m.m. Vores domicil er ved Ringsted, vi er i alt 60 professionelle kollegaer fordelt på timelønnede og funktionærer, der alle har kvalitet i fokus og sætter en ære i at levere det bedste produkt til kunden. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

 

Dine arbejdsopgaver
En stor del af din arbejdsdag vil være på vores byggepladser, hvor du som bindeled mellem byggeledelse og vores egenproduktion blandt andet deltager i byggemøder, koordinering med øvrige entreprenører, udfører kvalitetssikring, og sikre en generel ansvarlig gennemførelse af vores projekter.

 

Om dig

Det er ikke et krav at du har en byggeteknisk uddannelse da vi vægter den praktiske erfaring højt, vi ser helst at du er uddannet murer. Du kan arbejde selvstændigt, har en positiv tilgang til udfordringer og sætter en ære i at levere et godt resultat. Der er stor mulighed for selv at præge din arbejdsdag og du planlægger selv dine opgaver/dage. Arbejdsopgaverne vil kunne tilpasses den enkelte ansøger afhængigt af kvalifikationer og tidligere erfaring.


Du har gerne erfaring fra tidligere lignende stilling men vigtigst er at du brænder for murerfaget, er engageret, løsningsorienteret, konstruktiv og god til at tale med kollegaer og kunder.

Gode IT-færdigheder samt kendskab til Microsoft Outlook og Excel er en fordel.


Om os

Dine nærmeste kollegaer vil være murermester Claus Quistgaard og konduktør Kim Stegeager, du bliver en vigtig medspiller fra start til slut på vores byggesager. Du bliver en del af en virksomhed med et godt arbejdsmiljø og en høj medarbejdertilfredshed og -anciennitet. Vi har en flad organisationsstruktur hvor der ikke er langt fra ord til handling. Derudover tilbyder vi løn i henhold til kvalifikationer og erfaring.

 

Der stille IT-udstyr samt telefon til rådighed. 

 

Hvis ovenstående har din interesse
Så send din ansøgning og dit CV til ks@mmcq.dk Samtaler afholdes løbende og ansættelsesdato aftales nærmere. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Claus Quistgaard på 22 33 88 15 eller Kim Stegeager på 53 80 73 29.

Vi glæder os til at høre fra dig


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
MURERMESTER CLAUS QUISTGAARD A/S
Alstedvej 67
4173 Fjenneslev
Kontaktperson
Kim Stegeager
Tlf:
53807329
Adresse:
4173 Fjenneslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-04-2021
Udløber:
24-06-2021
Kviknummer:
LJA-82031829
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
HP Byg A/S - Øst
Ballerup, Storkøbenhavn
ALLROUND Byg A/S
Odense, Fyn
Gem annonce