TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Universitet

|
Østjylland
|
Indrykket 22-06-2022

Nat-Tech Bygningsservice Aarhus Universitet 8000 Aarhus C søger Konstruktør eller lignende

Bygningsservice ved Det Naturvidenskabelige og Det Teknologiske Fakultet søger en bygningskonstruktør, som har erfaring med projektering og design, udarbejdelse af myndighedsprojekter, IKT og brandrådgivning samt projektledelse.

Som medarbejder vil du blive en del af en stor landsdækkende dynamisk arbejdsplads med en passioneret kultur og et godt sammenhold, hvor fællesskab og samarbejde prioriteres højt. Du vil få en kontorplads på Universitets Campus i Aarhus blandt dygtige og engagerede kolleger med forskellige faglige kompetencer.
 

Projektleder og fakultetsrepræsentant 

Som konstruktør bliver du en del af Nat-Techs Byg og Teknik gruppe, hvis primære ansvarsområder er at udvikle og optimere universitetets byggemasse, herunder gennemføre byggeprojekter hele vejen fra idé til aflevering. Vi arbejder ligeledes som bygherre og udstikker rammer for renovering/udbygning af bygningsmassen, herunder sikrer et godt og meningsfyldt samarbejde med projekterende rådgivere og entreprenører. Du får et job med spændende og afvekslende arbejdsopgaver og med gode muligheder for at præge din egen hverdag.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver bl.a. være: 

 • I samarbejde med brugerne/institutterne, samt teknikere, skal du kunne være i stand til at udvikle bygningsmassen til forskning og uddannelse, herunder udarbejdelse af ideskitser samt detaljerede og avancerede rumprogrammer.
 • Udarbejde og lede programmering og projektering af bygge- og vedligeholdelsesarbejder i samarbejde med kollegaer, forskere og teknikere, herunder udarbejdelse af udbudsmateriale
 • Samarbejde med eksterne rådgivere og entreprenører omkring projektering og udførelse af større byggeprojekter
 • Projektledelse i forbindelse med mindre byggeopgaver - fra start til slut 
 • Styring af økonomi og tidsplan i byggesager.
 • Føre tilsyn
 • Overdragelse af projekterne til driften og institutterne
 

Hvem er du?

Vi forventer, at du positivt kan bidrage til afdelingen samarbejdet i organisationen, men også at du selvstændigt kan løfte opgaver. Du har en høj detaljegrad og er struktureret. Du formår at skabe overblik og holde styr på mange projekter på samme tid. Du har stærke sociale- og kommunikative kompetencer og kan arbejde sammen med brugergrupper (som repræsenterer institutter), entreprenører, rådgiver og bygherrer.

Yderligere forventer vi, at du: 
 • en teknisk uddannelse som konstruktør eller lignende
 • Har indsigt i konstruktioner og tekniske installationer 
 • Er rutineret bruger af office-pakken og AutoCad/Revit
 • Trives med at arbejde i et travlt miljø og er god til at samarbejde
 • Er initiativrig og engageret i dit arbejde
 • Har gode evner til at kommunikere med brugere og samarbejdspartnere, herunder nogle af verdens fremmeste forskere indenfor naturvidenskab og teknologi
 • Er meget god til at formulere dig skriftligt
 • Er fleksibel og har en positiv og åben indstilling
 

Om organisationen som du vil indgå i:

Bygningsservice ved Naturvidenskab og Teknologi tager sig af udvikling og drift af ca. 330.000 brutto kvadratmeter forsknings- og uddannelsesbygninger med nogle af landets mest avancerede laboratorier, eksperimentelle anlæg og forskningsfaciliteter. Bygningerne omfatter kontor og undervisningsfaciliteter, laboratorier, faciliteter med tungt eksperimentelt udstyr som acceleratorer, NMR, laseroptik, dyrestalde, væksthuse og mindre industrielle anlæg. De tekniske anlæg omfatter varme- og ventilationsanlæg, køleanlæg, renrum og diverse former for gas- og vandbehandlingsanlæg. Det Naturvidenskabelige og Det Teknologisk Fakultet ved Aarhus Universitet, er uddannelses- og forskningsinstitutioner med ca. 3.500 ansatte og 6.500 studerende. Nat-Tech Bygningsservice omfatter ca. 180 personer fordelt på seks driftsområder.

Bygningsservice har fokus på et godt arbejdsmiljø og er en organisation som bygger på delegation og uden hierarki. Vi lægger vægt på at medarbejderne tager ansvar og er gode til at indgå i samarbejder med kollegaer og med de mange forskellige brugere på universitetet. Medarbejdere kan i stor udstrækning tilrettelægge egen hverdag og afvikling af de forskellige opgaver.

Tiltrædelse: 1. august 2022

Ansøgning inden den 4. juli 2022

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, og indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte bygningschef Bent Lorenzen tlf. 28 99 20 13, mail: bent.lorenzen@au.dk eller projektchef Ioanna Miclaus tlf. 24260922, mail: im@au.dk. Medarbejderen får direkte reference til projektchefen.

 


Formalia

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for håndværkere i staten eller i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. 

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
Ny Munkegade 120
8000 Aarhus C
Kontaktperson
 
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-06-2022
Udløber:
04-07-2022
Kviknummer:
LJA-83748101
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed