TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Norddjurs Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 12-05-2020

Norddjurs Kommune søger 2 byggesagsbehandlere

Vi har meget travlt, og søger derfor to nye kollegaer, der sammen med byggegruppen har lyst til at behandle byggesager i Norddjurs Kommune. Der er tale om én fast stilling samt en 3-årig tidsbegrænset stilling.


Om jobbet

Som byggesagsbehandler hos Norddjurs Kommune, vil du hovedsageligt varetage opgaver relateret til bygge- og planloven. Da vi som udgangspunkt ikke er opdelt i forskellige områder, vil du komme til at arbejde med mange forskellige sagstyper. Med myndighedsopgaven følger, at du har interesse og lyst til samarbejde og gå i dialog med borgere og virksomheder om deres byggeprojekter. 
Politisk og ledelsesmæssigt er der stort fokus på, at kommunens byggesagsbehandling sker effektivt og med en serviceorienteret tilgang til ansøgere, eksterne myndigheder og kollegaer. Derfor skal du som byggesagsbehandler kunne indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer både internt og eksternt.
Byggeteamet omfatter udover byggesagsbehandling også BBR- og adresseopgaver. Vi er en rummelig arbejdsplads med flekstid og fokus på trivsel.


Faglighed

Byg- og Miljøafdelingen er organiseret i selvstyrende teams og kan tilbyde dig et arbejde i et godt fagligt miljø med gode kolleger, som sætter pris på fællesskab og videndeling. Du vil få gode muligheder for selv at planlægge din arbejdsdag og holde dig opdateret ved kurser og anden efteruddannelse. 


Din profil

Vi ønsker at blive oplevet som professionelle, effektive og med særligt fokus på kundebehov. Vi lægger vægt på, at du er engageret og løsningsorienteret.


Vi forventer desuden, at du i en travl hverdag er:
  • Struktureret
  • Servicemindet
  • Præcis i både skriftlig og mundtlig kommunikation 
  • Effektiv og tager ansvar 
  • God til at prioritere
  • Produktiv
  • Teamplayer

 

Kvalifikationer
  • Vi vægter konkret erfaring med Bygge- og Planlov
  • Erfaring med myndighedssagsbehandling er en fordel
  • Kendskab til BOM, BBR, og KMD Structura, vil kun være et plus


Du har sandsynligvis en bred erfaring med byggesagsbehandling eller en uddannelse som bygningskonstruktør, byggetekniker, ingeniør, arkitekt eller lign. 


Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdspladsen er beliggende i Allingåbro (8961) kun 15 min fra motorvejsafkørslen.

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den relevante faglige organisation. Lønnen forhandles i henhold til Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer/uge.

Hvis du er interesseret i jobbet skal du sende din ansøgning og CV senest onsdag den 3. juni 2020.


Hvis du vil vide mere

Spørgsmål kan rettes til byggegruppen v/Charlotte Kragh, tlf. 8959 4057, v/teamleder Heidi Jensen, tlf. 8959 4003 eller til Byg og Miljøchef Ulrik Christensen, tlf. 2031 0782.

Ansættelsessamtaler forventes afviklet i uge 25 med henblik på opstart pr. 1. august 2020.
 

Norddjurs Kommune vil sikre rammerne for det gode og hele liv med muligheder. Vi ønsker en kommune med forskelligartede boliger, så der er boliger til alle livsfaser og indkomster.

Vi arbejder for bæredygtig vækst og udvikling i hele kommunen, så Norddjurs Kommune også i fremtiden er et attraktivt sted at bo, arbejde og drive erhverv – her er plads til alle.

Værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab danner grundlaget for organisationens virke og er med i alt vi gør.
  
Norddjurs byder blandt meget andet på et rigt kulturliv og en fantastisk varieret og overraskende natur, hvor man hele tiden er tæt på den 114 kilometer lange kyststrækning.Vores Norddjurs
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.


De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden.

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: https://www.norddjurs.dk/norddjurs/organisation-og-ledelse/organisations-og-ledelseskodeks


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Norddjurs Kommune
Kirkestien 1
8961 Allingåbro
Tlf:
89594003
Kontaktperson
 
Adresse:
8961 Allingåbro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-05-2020
Udløber:
03-06-2020
Kviknummer:
LJA-80260698
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Lignende job
Skelmose ApS
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland