TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

NOVASOL A/S Blåvand

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 11-06-2021

NOVASOL - dansommer søger en Tekniker-medhjælper til Blåvand

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?

Til NOVASOL’s servicekontor i Blåvand, søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Tekniker-medhjælper til løbende kontrol af standvands-spa og mindre tekniske opgaver.

NOVASOL

NOVASOL A/S formidler udlejning af privatejede feriehuse til feriegæster fra hele Europa, og vi håndterer markedsføring, udlejning og servicering af ejernes feriehuse. NOVASOL A/S er en international koncern i vækst med datterselskaber og servicekontorer i en række europæiske lande.

Stillingen

Du indgår i vores team på 11 fastansatte kolleger, som servicerer mere end 400 huse. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden og primært fra Tyskland og Skandinavien i forbindelse med deres ophold i sommerhuse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Pasning af standvands-spa
  • Kontrol af huse og installationer
  • kontrol i forbindelse med indflytning

Der er tale om en freelancestilling på timeløn, hvor en stor del af arbejdstiden er lørdag.

Kvalifikationer

Vi har brug for en serviceminded og positiv kollega, der har lyst til at arbejde i en travl og uformel virksomhed med et højt personligt serviceniveau. Som person er du en udpræget teamplayer med en positiv og proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Det er en stor fordel, du har en håndværksmæssig baggrund og generelt har hænderne rigtigt skruet på. Derudover er det vigtigt, at du:

  • Har flair for teknik
  • Har et godt overblik og god ordenssans
  • Er kvalitetsbevidst
  • Er fleksibel og kan arbejde i weekender og på helligdage
  • Du er måske efterlønner/pensionist

Du skal have gyldigt kørekort B, samt kunne benytte egen bil.

Vi tilbyder

Hos NOVASOL bliver du en del af en spændende og dynamisk hverdag, og en afdeling med dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden. Du tilbydes en alsidig og udfordrende stilling i en førende virksomhed med et stærkt fagligt og socialt miljø. Der tilbydes gode og frie arbejdsforhold baseret på frihed under ansvar.

Arbejdstid og sted

Dit primære arbejdssted bliver med udgangspunkt fra vores servicekontor, som ligger på adressen: Blåvandvej 27, 6857 Blåvand

Ansøgning

Har du lyst til at blive en del af NOVASOL - dansommer, beder vi dig sende et par ord om dig selv samt eventuelt CV til thomas.jepsen@novasol.com mrk. ”Tekniker-medhjælper Blåvand”. Vi behandler ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. Forventet ansættelse: Hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Souschef Thomas Jepsen på telefon: 39 14 30 25.

 

NOVASOL, dansommer, Ardennes-Etape, Friendly Rentals og Fincallorca danner NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL har datterselskaber i 17 europæiske lande og mere end 57 servicekontorer i Europa. Endvidere beskæftiger NOVASOL flere end 2.300 medarbejdere og freelancers. NOVASOL udlejer mere end 50.000 feriehuse i 19 lande.  NOVASOL A/S er en del af Awaze - Europas førende udbyder af ferieboliger og feriebyer. For yderligere information besøg www.novasol.dk

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
NOVASOL A/S Blåvand
Blåvandvej 27
6857 Blåvand
Kontaktperson
Thomas Jepsen
Adresse:
6857 Blåvand
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-06-2021
Udløber:
30-06-2021
Kviknummer:
LJA-82239992
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed
Lignende job
MOMENT A/S
Fredensborg, Nordsjælland
ADECCO A/S
Frederiksberg, Storkøbenhavn