TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordjyllands Trafikselskab

|
Nordjylland
|
Indrykket 24-06-2022

NT søger Mobilitetsrådgiver

Kan du se lyset i, at vi rejser sammen?

Som rådgiver i Nordjyllands Trafikselskab (NT) bistår du vores ejere, de nordjyske kommuner og Region Nordjylland, med at sikre, at den kollektive mobilitet er et attraktiv tilbud.

NT er et selskab i udvikling, hvor afdelingerne arbejder tæt sammen for at være Danmarks bedste mobilitetsselskab. Vi arbejder målrettet på at gøre nordjyderne mere mobile ved at tilbyde en bred vifte af transportformer. Udover de traditionelle transportformer som bus og tog, så tilbyder NT også Plustur, Flextur og samarbejder om samkørsel, løbehjul mv. Det gør vi, fordi vi er drevet af vores kunders behov, deres ønsker til transport og fordi vi gerne vil bidrage til et grønnere Nordjylland.

Du identificerer i tæt samarbejde med NT’s ejere behovet for mobilitet og sikrer, at rette mobilitet leveres. Du rådgiver professionelt om sammenhængende mobilitetsløsninger og navigerer sikkert gennem det politiske virke. Alt dette i tæt samarbejde med NT’s øvrige rådgivere, projektledere og fagspecialister.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Proaktiv rådgivning af ejerne om alle NT’s mobilitetsprodukter, herunder de systemer som understøtter brug og administration af produkterne før, under og efter rejsen.
  • Håndtering og koordinering af tværgående opgaver med relation til vores ejere samt deltagelse i projektarbejde.
  • Bidrage til udviklingen af alle NT’s mobilitetsprodukter i tæt dialog med NT’s samarbejdspartnere, som favner kunder, mobilitetsudbydere, entreprenører, chauffører, kommuner, region, stat og øvrige trafikselskaber.

Hvem er du?
Du har mod, helhedssyn og flair for at koordinere. Din evne til at sætte dig i andres sted er afgørende, når du skal koordinere mellem forskellige interesser og niveauer i en organisation.

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse som fx ingeniør, geograf, landinspektør eller lignende, så dit planlægningsmæssige fundament er på plads. Kendskab til kollektiv trafik og mobilitet er et plus, men ingen betingelse.

Vi lægger vægt på, at
  • Du er proaktiv, tillidsvækkende og god til at få parterne i dialog og til at samarbejde
  • Du sikrer, at der er sammenhæng mellem opgaverne ved at være opsøgende og sikre vidensdeling på tværs af organisationen og med eksterne interessenter og styrer opgaverne sikkert i mål
  • En stærk kommunikator også gerne visuelt
  • Du værdsætter at skabe gode relationer til dine kollegaer og samarbejdspartnere og formår at motivere både dig selv og andre
  • Du har en kreativ og innovativ tilgang til dit arbejde og ynder at udfordre plejer

NT tilbyder
NT bor i et nyt og attraktivt kontormiljø i Aalborg i hjertet af byens og regionens store trafikknudepunkt. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår og har gode rammer for trivsel og udvikling. Vigtige elementer ift. at sikre, at vi går glade til og fra arbejde.

Som mobilitetsrådgiver bliver du en del af teamet Rådgivning og projekt bestående af 8 engagerede og kompetente kolleger. Vi arbejder med afsæt i, at vi vil gøre en forskel, vi vil ikke gøre det sværere end det er og vi udfordrer rigtigt gerne plejer. Du kan med andre ord forvente at blive en del af en organisation med ambitioner og masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vi har en uhøjtidelig omgangstone og et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det gode samarbejde på tværs af huset højt.

Kontakt, ansøgning mv.
Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt. Løn og ansættelsesforhold ift. gældende overenskomst med KL med mulighed for forhandling.

Hvis du kan se dig selv som mobilitetsrådgiver hos en af Nordjyllands bedste arbejdspladser, så upload din ansøgning med relevante bilag på vores hjemmeside www.nordjyllandstrafikselskab.dk/om-nt/job snarest mulig og senest den 7. august 2022 . Vi forventer at holde første samtalerunde den 10. august.

Vil du gerne vide mere om stillingen, så kontakt gerne afdelingschef, Signe Klintgaard Korać på tlf. 40 63 03 74 eller skk@NTmail.dk . Du er også velkommen til at besøge os på NordjyllandsTrafikselskab.dk .


Kort om NT
Nordjyllands Trafikselskab (NT) står for den kollektive transport i Nordjylland på vegne af de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland. Vi er ca. 150 vognmænd og operatører, 2.500 chauffører, 70 lokoførere og 100 administrative medarbejdere, der betjener mere end 25 millioner årlige påstigere i busser, tog og flextrafik.

Vi binder Nordjylland sammen ved at skabe sammenhæng og gøre det så let, enkelt og miljørigtigt som muligt at komme til og fra arbejde, uddannelse, fornøjelser og hinanden med traditionelle kollektive transportformer som bus, tog og flextrafik og ved at kombinere disse med nye moderne transportformer som privat samkørsel, delecykler og lignende.

Vi vil tiltrække flere kunder til vores busser, tog og flextrafik gennem smartere og bedre løsninger, som gør det let og enkelt at navigere i vores tilbud og services. Vores mål er at få så mange nordjyder som muligt til at rejse sammen og se sig selv som en del af et ”mobilitetsfællesskab”, hvor alle bidrager til, at det er let at komme fra A til B og til et grønt Nordjylland. Vi håber, at du vil være med.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Nordjyllands Trafikselskab
John F. Kennedys Plads 1
9000 Aalborg
Tlf:
99341111
Kontaktperson
 
Adresse:
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-06-2022
Udløber:
07-08-2022
Kviknummer:
LJA-83757283
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed