TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Helsingør Kommune

|
Nordsjælland
|
Indrykket 02-07-2021

Nye Byggesagsbehandlere til Center for By, Land og Vand

Vi har travlt, da vi er en kommune i udvikling. Derfor ”mander vi op” med 3 ekstra byggesagsbehandlere, så vi kan give en bedre og hurtigere service til vore borgere og virksomheder.

Vil du være med til at hjælpe borgerne og virksomhederne med deres byggeplaner og samtidig passe på Helsingør Kommunes bymiljøer og naturværdier? Så har vi jobbet til dig.

I Helsingør kommune har vi alt. Naturområder i landzone, sommerhusområder, forskellige typer af boligområder, historiske bykerner og erhvervsområder. Så der gode muligheder for faglig udvikling.

Hvad bliver dine opgaver?
Dine arbejdsopgaver bliver at træffe afgørelser og vejlede borgere og virksomheder om mulighederne og rammerne for deres byggeprojekter. Du skal være god til at sætte dig ind i ansøgernes ønsker, og samtidig have et solidt kendskab til byggelovgivningen, planloven og relaterede lovgivninger, ligesom du skal kende offentlighedsloven og forvaltningsloven.

Vores kerneopgave er myndighedsbehandling inden for byggesagsområdet og administration af lokalplaner fra forhåndsdialog over høringer, til afgørelser og afslutninger af sagerne.

Vi forventer, at du

  • har evne og lyst til daglig kommunikation med borgere og virksomheder
  • er serviceminded i den mundtlige dialog og skriftlige formidling
  • har mod til at træffe beslutninger
  • har masser af godt humør og lyst til at bidrage til den gode stemning i teamet
  • har en relevant uddannelse
  • erfaring med sagsområdet er en fordel

Hvem er vi?
Vi er en arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone og engagerede kolleger, samt et stærkt fagligt miljø med rig mulighed for udvikling både fagligt og personligt.

Vi behandler sagerne selvstændigt og i tæt sparring i teamet. I Byggesagsområdet er vi 20 faglige engagerede kollegaer. Vi er 13 byggesagsbehandlere, der indgår i Team Byg og Team Erhvervsbyg. Hvilket team du bliver tilknyttet, afhænger af dine forudsætninger og interesser inden for byggesagsområdet.

Center for By, Land og Vand prioriterer det tværfaglige samarbejde højt, og vi arbejder i tæt kontakt med andre afdelinger og centre i kommunen.
I starten af 2022 bliver vores arbejdssted i Helsingør Bykerne, kun 250 m fra Helsingør Station.

Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og vi har flextid. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst mellem din organisation og Kommunernes Landsforening. Der vil være mulighed for forhandling af et kvalifikationstillæg. Der vil også være mulighed for hjemmearbejde.

Arbejdsstedet er indtil videre Center for By, Land og Vand, Prøvestensvej 52, 3000 Helsingør.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere at vide om stillingen hos leder af Byggesagområdet Søren Aarup på 49 28 25 80, eller Prasath Sivapalan på 49 28 25 70. Læs mere om Helsingør Kommune på www.helsingor.dk.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest d. 6 august 2021.
Du søger stillingen via Helsingør kommunes e-rekrutteringssystem på hjemmesiden www.helsingor.dk via knappen ”Søg Jobbet”.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Helsingør Kommune
Prøvestensvej 52
3000 Helsingør
Tlf:
49282828
Kontaktperson
 
Tlf:
49282580
Adresse:
3000 Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2021
Udløber:
06-08-2021
Kviknummer:
LJA-82335442
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed