TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DANMARKS RADIO DR-Byen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-05-2021

Nyhedsgrafiker til dr.dk

DR Nyheder Digital er en ambitiøs prisvindende redaktion, der dagligt arbejder med visuel formidling af DR Nyheders mange historier.

Nu vil vi gerne stå endnu stærkere i vores daglige nyhedsdækning. Derfor søger vi en grafiker med en naturlig interesse for samfundet og et brændende ønske om at hjælpe danskerne forstå verden omkring dem.

Du kommer til at have din daglige gang i DR Nyheders pulserende newsroom, hvor du er med til formidle dagens tophistorier. Det går til tider hurtigt, men det bliver aldrig kedeligt.

Vi arbejder blandt andet med infografik, datavisualisering, billedvalg/redigering og illustration i tæt samarbejde med journalister og redaktører. Sammen med dem skal du sikre et højt visuelt niveau i vores artikler og på dr.dks forside. Du bliver en del af vores nyhedsberedskab, der dækker vagterne i newsroom fra morgen til aften.

Som person er du nysgerrig, selvstændig og har masser af gåpåmod. Vi forventer, at du både kan løse bundne opgaver, men også, at du bringer dine kompetencer i spil, så det visuelle aspekt altid højner og komplimenterer de journalistiske produktioner.

Du bliver ansat i DR Nyheder Digital. Afdelingen består af journalister, grafiske designere, udviklere og videotilrettelæggere, der producerer indhold til dr.dk og sociale medier herunder Youtube.

Vi forventer at du:

• har en relevant grafisk uddannelse fra KADK, DMJX eller lignende

• har forståelse for designprincipper, æstetik og visuel kommunikation

• har erfaring med digitalt og grafisk design

• er fuldstændig hjemmevant i Adobe-pakken

Det er et plus hvis du har frontend-kompetencer eller har arbejdet på en nyhedsredaktion tidligere.

Kontakt
DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har metro lige til døren.

Du er velkommen til at kontakte visueal redaktør Frederik Storm på fsto@dr.dk eller 2684 9400 hvis du vil vide mere om stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv, portfolio og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Ansøgningsfristen er den 24. maj kl. 12.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
DANMARKS RADIO DR-Byen
Emil Holms Kanal 20
2300 København S
Tlf:
52231515
Kontaktperson
 
Tlf:
26849400
Adresse:
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-05-2021
Udløber:
24-05-2021
Kviknummer:
LJA-82050236
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland