TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hvidovre Hospital

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 06-05-2020

Områdeleder til logistik i Serviceafdelingen på Amager og Hvidovre Hospital

Serviceafdelingen på Amager og Hvidovre Hospital varetager drifts- og serviceopgaver på tværs af hospitalet, herunder rengøring, madservice, portørtjeneste, logistikfunktioner, drift af hjælpemiddelcenter, receptionstjeneste mm.Logistikafdelingen er en del af Serviceafdelingen og er fysisk placeret på Hvidovre Hospital. Vi varetager bl.a. postfunktion, linned- og uniformsservice, varebestilling- og levering til de kliniske afdelinger samt miljø, intern/ekstern kørsel og distribution. Du vil som vores nye områdeleder indgå i logistikafdelingens samlede ledergruppe, som består af en teamleder, en driftsleder og 35 dygtige medarbejdere.Inden for de nærmeste år skal hospitalet tage en ny stor tilbygning i brug, og logistikafdelingen spiller en central rolle i forhold til implementering af planer for forsyning, nye arbejdsgange og understøttelse af patientforløb.Din profil og hvad vi tilbyder Stillingen som områdeleder er for dig, der har et udpræget ledergen, men samtidig også trives med at deltage i praktiske opgaver. Du er vant til at arbejde med drift der både rummer rutineopgaver, men også forandring og udvikling.Konkrete opgaver er personaleledelse og vagtplanlægning, facilitering af den daglige drift, indkøb og vedligehold af materiel, kvalitetsstyring og dialog med de kliniske afdelinger, kontakt til eksterne leverandører samt udvikling og implementering af arbejdsgange.Vi sætter en ære i at betjene vores kunder optimalt og tilbyder en stilling på en spændende arbejdsplads med mange muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Ambitionen er at skabe et arbejdsmiljø præget af stor frihed, gensidig opbakning om de daglige opgaver og godt humør.Uddannelse og erfaring Du er den rette ansøger, hvis du har en relevant uddannelse fx inden for lager- og logistikområdet suppleret med lederuddannelse, på bachelor eller diplomniveau. Kompleksiteten i jobbet tilskriver at ledererfaring er nødvendigt.

Ved udvælgelsen af vores nye kollega vil vi lægge vægt på følgende:

  • Kendskab til Silkeborg Data samt SAP på brugerniveau.
  • Sikker i mundtlig og skriftlig formidling.
  • Erfaring med flowstyring
  • Anerkendende i din kommunikation og adfærd.
  • Planlægningsflair og blik for effektive procedurer og rutiner
  • Kan arbejde projektorienteret med fokus på implementering
  • Kan lide at arbejde i en mangfoldig organisation med mange faggrupper og mange typer af opgaver
Du skal være vores nye kollega i logistikafdelingen fordi vi kan tilbyde dig: En udfordrende stilling på en spændende arbejdsplads, med masser af muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Du vil lande i en periode, hvor vi står midt i en række større implementeringsopgaver herunder implementering af IT baseret opgavestyring og nye arbejdsgange. Du vil derfor både være en del af et team men, også få selvstændige ansvarsområder og opgaver.Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Der er tale om en fuldtidsstilling med primær arbejdstid på hverdage i dagtid. Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2020 eller efter aftale.Kontakt For nærmere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Driftsleder Helle Erbs tlf. 3862 2131.Ansøgning Ansøgning indeholdende relevant dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring samt CV, sendes online via vores e-rekrutteringssystem.Ansøgningsfrist er mandag den 25. maj 2020 kl. 12:00.Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 4. juni.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Hvidovre Hospital
Kettegård Alle 30
2650 Hvidovre
Tlf:
38622131
Kontaktperson
 
Tlf:
38622131
Adresse:
2650 Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-05-2020
Udløber:
05-06-2020
Kviknummer:
LJA-80231601
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Region Hovedstaden
Hillerød, Nordsjælland