TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Eurofins Milk Testing Denmark A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 03-08-2022

Operatør til produktionslaboratorium

Firmabeskrivelse

Hos Eurofins Milk Testing Denmark A/S analyserer vi råmælksprøver for en række forskellige parametre som bruges i forbindelse med mejeriets afregning til mælkeproducenten samt af den enkelte landmand. Hver dag håndterer vi derfor tusindvis af mælkeprøver på forskellige typer af automatiseret udstyr samt udfører analyser på teknisk avanceret udstyr baseret på bl.a. FT-IR, flowcytometri, PCR og ELISA. Derudover udfører Eurofins Milk Testing Denmark A/S serologiske analyser, enten som led i nationale zoonose- og sygdomsbekæmpelsesprogrammer eller som service for landmænd og dyrlæger.

Jobbeskrivelse

I mælkelaboratoriet har vi travlt og derfor har vi brug for dig!

Vi er en afdeling på i alt 45 medarbejdere og søger lige nu en dygtig, positiv og robust kollega, som sammen med resten af vores team vil sikre et godt flow i vores produktion.

Arbejdsopgaverne vil være meget varierende og du vil derfor opleve en alsidig arbejdsdag. Du vil bl.a. stå for håndtering af mange forskellige højteknologiske apparater og robotter, hvor kvalitetskontrol er et vigtigt parameter. Herudover vil du komme til at bidrage til, at laboratoriet er ryddeligt og hjælpe med forefaldende arbejde.

Dine arbejdstider vil primært ligge på hverdage i tidsrummet 06.00-18.00. Der kan forekomme weekendarbejde og senvagter/lukkevagter.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

Da du vil få en grundig oplæring i vores procedurer, vægtes dine personlige kompetencer højere end dine faglige kvalifikationer, dog forventes at:

  • Du har gode IT-kundskaber og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer og analyseapparater
  • Du taler og skriver dansk

Personlige kompetencer

  • Du trives i en travl hverdag, hvor præcision, systematik og effektivitet er vigtig
  • Du får energi af at have mange bolde i luften og evner at prioritere dem
  • Du er selvstændig, har gåpåmod og en positiv indstilling
  • Du er lærenem og har gode samarbejdsevner
  • Du forstår vigtigheden af hygiejne og rengøring
  • Du er stabil og robust

Det vil både være stående og gående arbejde og derfor er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere oplysninger

Arbejdstid
Dine arbejdstider vil primært ligge i tidsrummet 06.00-18.00, men der kan forekomme weekendarbejde og senvagter/lukkevagter.

Tiltrædelse
Snarest muligt

Arbejdssted
Eurofins Milk Testing Denmark A/S, Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte BU Manager Inger Fabricius Guldberg på tlf.: +45 26 86 43 85.

Du kan læse mere om Eurofins Milk Testing Denmark A/S på  www.eurofins.dk.

Lyder jobbet som noget for dig?
Du skal søge online, det er den eneste måde. Ansøgninger sendt pr mail accepteres ikke!
Send din ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på "Søg Jobbet" og herefter klik på "Jeg er interesseret" hurtigst muligt. Vi ansætter så snart vi har fundet rette kandidat, så vent ikke med at ansøge.

I forbindelse med rekrutteringen vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 58.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Eurofins Milk Testing Denmark A/S
Ladelundvej 85
6600 Vejen
Kontaktperson
 
Tlf:
26864385
Adresse:
6600 Vejen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-08-2022
Udløber:
15-09-2022
Kviknummer:
LJA-83894347
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed
Gem annonce