TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Næstved Kommune

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 08-09-2022

Pædagog med Grafiske kompetencer, eller Grafiker med pædagogiske evner søges til STU i Næstved

Brænder du for at hjælpe unge mennesker på vej i livet med uddannelse? … og har modet til at være sammen med unge mennesker, uden nødvendigvis at skulle være den klogeste i rummet? Så er du måske vores nye Grafiske Pædagog eller Pædagogiske grafiker til STU’.

Arbejdet består i

STU i Næstved er en del af NSV, som indeholder både STU, §103 og §104. NSV er en virksomhed der er i udvikling og har flere års erfaring i arbejdet med mennesker med særlige behov. NSVs kerneopgave består af at tilbyde et meningsfuldt, indholdsrigt hverdagsliv for mennesker med særlige behov. Vi har fokus på den enkeltes udvikling og livskvalitet.

 

STU er en 3-årig særlig tilrettelagte ungdomsuddannelse, der retter sig mod unge mennesker mellem 16 og 25 år, der ikke som et udgangspunkt kan drage nytte af det ordinære uddannelsessystem som følge af fysiske eller psykiske vanskeligheder. STUen rummer cirka 100 elever som er fordelt i flere forskellige grupper og på forskellige matrikler afhængigt af den enkelte elevs behov og forudsætninger.

 

Vi tilbyder
Fra 1. november 2022 mangler vi en dygtig kollega til at varetage og udvikle faget Grafisk. Faget skal i vid udstrækning samarbejde med de andre fag i STU. Der vil således blive lagt stor vægt på kreativitet og samarbejdsevner. Man skal særligt, men ikke kun, samarbejde med fag som: digital dannelse og eLab.

Faget Grafisk har sit eget lokale på STU og laver undervisning for de unge, såvel som at varetage flere af NSVs interne grafiske opgaver.

Formålet med faget er dels at give eleven konkrete grafiske færdigheder, men også at styrke elevernes personlige og følelsesmæssige udvikling

Du vil blive ansvarlig for at undervisningen i grafisk er tilgængelig for alle STUs elever. Du vil ligeledes blive kontaktperson for en gruppe elever i vores KUPE-afdeling, som bliver dit primære arbejdssted. Som kontaktperson bliver det din opgave at arbejde progressivt med elevernes uddannelsesplan og dermed højne læring, trivsel og udvikling. Du vil indgå i et tværfagligt team, med ansvar for planlægningen af den daglige pædagogiske drift og udvikling i afdelingen. Teamstrukturen på STU i NSV er præget af et højt indflydelsesniveau med plads til at træffe selvstændige beslutninger og eksperimentere med nye tiltag.

Vi tilbyder et spændende selvstændigt job med mulighed for at bruge alle dine kompetencer i løbet af en arbejdsdag. Vi er en virksomhed, der vægter en høj grad af faglighed blandt medarbejdere. Vi har stor fleksibilitet i jobbet og tilstræber størst mulig professionalisme og kvalitet i opgaveløsningen.

 

Vi forventer, at du

  • har erfaring eller viden med grafisk arbejde med en bred viden om forskellige platforme og programmer.
  • har teknisk indsigt og kan udføre mindre serviceopgaver på computere.
  • har en generel interesse og viden indenfor medie- og teknologisk udvikling, samt en nysgerrighed for brug af sociale medier, og hvad det kan føre til.
  • som minimum har pædagogisk erfaring, som bør være grundlaget for langt de fleste aktiviteter med eleverne. Erfaring fra specialområdet vil være en stor fordel.
  • har gode samarbejdsevner og erfaring med teamsamarbejde.

Du kan se job- og personprofilen her.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem SL og KL, inkl. pension

Tiltrædelse
Stillingen er til ansættelse pr. 1. november 2022 eller snarest derefter.

Arbejdstid pr. uge 37 timer

Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Funktionsleder Liv Møller Christensen, tlf. 29478926.

Læs mere om NSV, Beskæftigelses- og Aktivitetscenter på www.nsv.dk

Ansøgningsfrist
Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 17. oktober 2022.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43.

 

Næstved Kommune har røgfri arbejdsdag.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Næstved Kommune
Fabriksvej 78
4700 Næstved
Tlf:
29478926
Kontaktperson
 
Adresse:
4700 Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2022
Udløber:
17-10-2022
Kviknummer:
LJA-84010111
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Gem annonce