TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Randers Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 18-05-2021

Passioneret byggesagsbehandler

Kan du tænke dig at arbejde i én af Jyllands største og mest dynamiske kommuner? Brænder du for byggeri og at yde en god service over for borgere, erhvervsliv og samarbejdspartnere? Så er det måske dig, vi søger! Der er gang i hjulene i Randers Kommune, og vi skal derfor være flere! Vi har rygende travlt i Udvikling, Miljø og Teknik med at skabe gode rammer og myndighedsbehandle borgernes og erhvervslivets projekter. Vi har fokus på effektiv og kvalificeret sagsbehandling, og det er afgørende, at vi kan yde god og hurtig service for borgere og specielt for erhvervslivet. Derfor søger vi en gerne erfaren, passioneret og effektiv byggesagsbehandler, der kan indgå i vores byggesagsteam, der består af 13 byggesagsbehandlere og 4 administrative medarbejdere. Teamet behandler over 1600 byggesager om året.

Om jobbet
Som følge af generel høj aktivitet kan vi nu tilbyde en udfordrende og spændende fast stilling som byggesagsbehandler i Danmarks 6. største by, hvor du vil få stor mulighed for at gøre en forskel og gode muligheder for at udvikle dig fagligt. Du skal arbejde med:

byggesagsbehandling – som udgangspunkt en bred vifte af forskellige typer byggesager afhængig af din baggrund og erfaring
behandling af dispensationer i forhold til bygningsreglementet/byggeloven og planloven
vejledning og servicering af borgere og erhvervsliv
bidrage med byggefaglig viden i forbindelse med lokalplanlægning, udstykninger mv.
og bringe dig i spil til teamets øvrige opgaver, eksempelvis landzoneadministration.

Om dig
Du skal have lyst til at arbejde i en serviceorienteret organisation, hvor vi løser opgaverne i dialog med borgere og erhvervsliv. Hos os sker der noget, og det skal du trives med. Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør, arkitekt, ingeniør eller lignende og har relevant erfaring. Under alle omstændigheder brænder du for faget. Og så er du selvfølgelig habil IT-bruger. Derudover:

arbejder du struktureret og ”får noget fra hånden”
kan du arbejde selvstændigt, tage koordinerende styring og samarbejde internt og eksternt
skal du være nysgerrig og tage initiativ til at søge og dele viden i kollegial sparring
er du åben og har godt humør!

Om os
I Byggesag og Ejendomsskat har vi et bredt fagligt miljø med 22 engagerede medarbejdere. Vi arbejder med byggesagsbehandling, planadministration, landzoneadministration, matrikulære sager samt BBR og ejendomsskat. Vi har stort fokus på erhvervsvenligheden, og derfor er service og kort sagsbehandlingstid højt prioriteret.
Vi tager udgangspunkt i Udvikling, Miljø og Tekniks værdier om at være åbne, kreative og offensive, og vi kan tilbyde dig en spændende, travl og udfordrende arbejdsdag med en bred variation af opgaver.
Du vil få positive, kompetente og hjælpsomme kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til en sjov historie og et godt grin!
Du kan læse mere om kommunen og Udvikling, Miljø og Teknik på Randers Kommunes hjemmeside

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Randers Kommune
Laksetorvet
8900 Randers C
Tlf:
89151515
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
8900 Randers C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-05-2021
Udløber:
16-06-2021
Kviknummer:
LJA-82125556
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland