TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Randers Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 14-10-2021

Passioneret byggesagsbehandler

Vi sikrer, gennem byggesagsbehandling, at de bygninger, du opholder dig i, er sikre og sunde! Og vi sikrer, at der tages hensyn til hinanden og vores fælles værdier, når der bygges! Er det også din passion, og brænder du for at yde en god service over for borgere, erhvervsliv og samarbejdspartnere? Så er det måske dig, vi søger!

Der sker noget i Randers - én af Jyllands største og mest dynamiske kommuner! Vi har inspirerende travlt i Udvikling, Miljø og Teknik med at skabe gode rammer og myndighedsbehandle borgernes og erhvervslivets projekter. Lige nu er der en ledig plads på holdet, som du har chancen for at få! Vi har fokus på effektiv og kvalificeret sagsbehandling, og det er afgørende, at vi kan yde god og hurtig service for borgere og for erhvervslivet. Derfor søger vi en gerne erfaren, passioneret og effektiv byggesagsbehandler, der kan indgå i vores byggesagsteam, der består af 13 byggesagsbehandlere og 4 administrative medarbejdere. Teamet behandler over 1600 byggesager om år.

Om jobbet
Vi kan tilbyde en udfordrende og spændende fast stilling som byggesagsbehandler i Danmarks 6. største by, hvor du vil få stor mulighed for at gøre en forskel og gode muligheder for at udvikle dig fagligt. Du skal arbejde med:

  • byggesagsbehandling – som udgangspunkt en bred vifte af forskellige typer byggesager afhængig af din baggrund og erfaring
  • behandling af dispensationer i forhold til bygningsreglementet/byggeloven og planloven
  • vejledning og servicering af borgere og erhvervsliv
  • bidrage med byggefaglig viden i forbindelse med lokalplanlægning, udstykninger mv.
  • og bringe dig i spil til teamets øvrige opgaver, eksempelvis landzoneadministration.

Om dig
Du skal have lyst til at arbejde i en serviceorienteret organisation, hvor vi løser opgaverne i dialog med borgere og erhvervsliv. Hos os sker der noget, og det skal du trives med. Vi forestiller os, at du er uddannet bygningskonstruktør, arkitekt, ingeniør eller lignende og har relevant erfaring. Under alle omstændigheder brænder du for faget. Og så er du selvfølgelig habil IT-bruger. Derudover:
  • arbejder du struktureret og ”får noget fra hånden”
  • kan du arbejde selvstændigt, tage koordinerende styring og samarbejde internt og eksternt
  • skal du være nysgerrig og tage initiativ til at søge og dele viden i kollegial sparring
  • er du åben og har godt humør!

Om os
I Byggesag og Ejendomsskat har vi et bredt fagligt miljø med 22 engagerede medarbejdere. Vi arbejder med byggesagsbehandling, planadministration, landzoneadministration, matrikulære sager samt BBR og ejendomsskat. Vi har stort fokus på erhvervsvenligheden, og derfor er service og kort sagsbehandlingstid højt prioriteret.
Vi tager udgangspunkt i Udvikling, Miljø og Tekniks værdier om at være åbne, kreative og offensive, og vi kan tilbyde dig en spændende, travl og udfordrende arbejdsdag med en bred variation af opgaver.
Du vil få positive, kompetente og hjælpsomme kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til en sjov historie og et godt grin!

Du kan læse mere om Randers Kommune og Udvikling, Miljø og Teknik på Randers Kommunes hjemmeside.

Løn- og ansættelsesforhold
Der er tale om en fast ansættelse på fuld tid.

Vi tilbyder løn efter gældende overenskomst, kvalifikationer og efter forhandling med din faglige organisation.

Hvis du gerne vil vide mere, kan du ringe til leder af Byggesag og Ejendomsskat, Carsten Riisgaard på telefon 51 56 20 26.

Ansøgningsfrist
21. oktober 2021.
Samtaler forventes afholdt mandag den 25. oktober 2021.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Randers Kommune
Laksetorvet
8900 Randers C
Tlf:
51983400
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
8900 Randers C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-10-2021
Udløber:
21-10-2021
Kviknummer:
LJA-82818245
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed