TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Permagreen Grønland A/S

|
Indrykket 16-10-2020

Permagreen Grønland A/S søger Entrepriseleder til NuukPermagreen Grønland A/S søger en erfaren Entrepriseleder til vores afdeling i Nuuk.


I stillingen som entrepriseleder bliver dit primære ansvar være opførsel af et større byggeri, hvor du står for ledelse og fremdrift af egenproduktion (tømrer, snedker, maler, murer og VVS) samt styring og koordinering af underentreprenør (el).

Du sikrer fremdriften i produktion på byggepladsen. Du har derfor ledelsesansvaret for egenproduktionen og står for KS og Sikkerhed på pladsen og er tovholder på kvalitetssikring på udført arbejde og du medvirker dagligt til dokumentationen af ovenstående.


Du får et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i forhold til mandskab, stade/fremdriften tidsplaner og koordinering af materiel og materiale.


Der er tale om en spændende stilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling og du bliver en del af en virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe resultater.


Du refererer til produktionsdirektøren i Nuuk og vil indgå i et fagligt stærkt team med en produktionsdirektør, en egenproduktionschef, en KS- og Sikkerhedsansvarlig og 6 entrepriseledere.


Ansættelse er med tiltrædelse snarest eller efter aftale og ansøgninger behandles løbende.


Om os: Permagreen Grønland A/S udfører byggeri i total- og hovedentreprise i flere byer i Grønland med egenproduktion af jord-, beton-, maler-, murer og tømrerarbejde. Vi udfører projekter af størrelsesorden 25-300 mio. kr. og er en virksomhed i vækst. Vi lægger stor vægt på alle projekter udføres i høj kvalitet og afleveres til tiden med fuld fokus på sikkerheden under hele byggeprocessen.


I Nuuk har vi omkring 130 timelønnede medarbejdere og 17 funktionærer. Med vores beliggenhed i Nuuk, hvor hovedparten af de større byggerier i Grønland udføres, har afdelingen opnået en betydelig erfaring med total- og hovedentrepriser. Den væsentligste del af vores egenproduktion udgøres af jord-, beton-, tømrer- og malerarbejde.

På hovedkontoret har vi Økonomifunktion og HR & Kommunikation, sammen med direktionen og flere ledere fra produktionen.


Din profil:

Vi forestiller os at du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende, og vi ser gerne at du har en faglig grunduddannelse. Du brænder for ledelse og har gode kommunikative egenskaber.

Du er handlekraftig og har en positiv tilgang til dine omgivelser. Du er robust og ansvarsfuld og du kan håndtere flere bolde i luften.


Lønnen forhandles og afstemmes efter kvalifikationer. Vi kan tilbyde dig en spændende stilling på attraktive vilkår og vi tilbyder et job med stor selvstændighed, og et godt arbejdsmiljø. Der vil være bil til stillingen og vi har mulighed for at hjælpe med at finde en passende bolig.


Lyder det som noget for dig?

Så tag kontakt til Produktionsdirektør Jesper J. Petersen på mobil +299 494409 eller jjp@permagreen.gl

Eller send en ansøgning inkl. referencer via knappen "Send ansøgning".


Permagreen har lang erfaring indenfor byggebranchen i Grønland, der går 60 år tilbage.

Med en omsætning på omkring 375 millioner kroner og ca. 300 ansatte, er Permagreen det største lokale entreprenørselskab i Grønland. Permagreen Grønland A/S har Hovedkontor i Nuuk og afdelinger i Sisimiut, Maniitsoq, Qaqortoq og Narsaq.

Se mere på www.permagreen.gl.


Se mere på vores ansøgersite: https://permagreen.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a0dd202a)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Permagreen Grønland A/S
Box 220
3900 Nuuk (Godthåb)
Kontaktperson
 
Tlf:
+299494409
Adresse:
3900 Nuuk (Godthåb)
Grønland
Praktisk information
Oprettet:
16-10-2020
Udløber:
11-12-2020
Kviknummer:
LJA-81279105
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Ikast-Brande, Midtjylland