TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

P.I.T. HEGN A/S

|
Fyn
|
Indrykket 23-06-2020

PIT Hegn A/S i Ringe søger leder til smedeproduktion

PIT Hegn A/S er et landsdækkende hegnsfirma med egen smedeproduktion (4-5 smede). Vores smedeværksted, producerer porte, låger, smedejernsstakit og meget mere inden vores verden – hegn.

Vores hidtidige værkfører har valgt at søge nye udfordringer – og vi søger derfor en afløser, som kan fastholde den positive udvikling afdelingen har været igennem de seneste år. Er du den nye leder af smedeafdelingen? Så send os en ansøgning med lidt ord om dig selv og din erfaring.

Jobbet: Med reference til den administrerende direktør skal du stå for den daglige driftsledelse af de 4-5 smede der pt. er på værkstedet. Udover personaleansvaret kan opgaver bestå i følgende:

· Kalkulationer og tilbudsgivning

· Kontakt til de direkte kunder i afdelingen, både eksterne og interne

· Kontakt til leverandører, aftaler

· Produktionsplanlægning og dermed også bestilling af varer

· Montageleder på opgaver, hvor smedene også monterer producerede emner ved slutkunde. 

Du har høj grad af ordenssans, er ansvarsfuld og fleksibel. Du er god til at skabe personlige relationer og har et engagement og drive, der smitter.

Vi har i dag en meget social profil, med 1 fuldtids-fleksjobber, 1 fleksjobber 12 timer om ugen samt en medarbejder i praktik. Det er derfor vigtigt for os at du ser dig i stand til at tage denne opgave på dig.

Vores hverdag er meget foranderlig, så vi forventer at du kan tage imod forandringer og ændringer i en ellers planlagt arbejdsdag uden at miste overblikket.

Arbejdstid: Arbejdstiden er mellem kl. 07.00 og frem mod kl. 17.00 i en 37 timers arbejdsuge. Ud over dette kræver jobbet fra tid til anden en fleksibel tilgang til mødetiderne.

Kvalifikationer: Uddannet klejnsmed eller lign. og gerne med flerårig erfaring inden for driftsledelse og personaleansvar. Vi arbejder mest med ”sort stål” og meget sjældent i rustfrit stål. 

Kørekort min. kat. B. Gerne B/E. og naturligvis truckcertifikat.

Du taler/skriver og forstår dansk.

Du skal have erfaring med brug af IT-systemer. Vi benytter pt. C5-2012 men fremtiden byder også på muligheden for at være med til at præge en proces med skift af ERP-systemet, for så vidt angår produktionsdelen.

Vi tilbyder: Frihed under ansvar i en virksomhed i rivende udvikling. Løn efter kvalifikationer iht. vores overenskomst.

Virksomheden: Kilometervis af PIT Hegn i hele Danmark. Vi har opsat mange kilometer af hegn over hele Danmark og gennem årene hjulpet hundredvis af mennesker med at finde frem til den mest optimale hegnsløsning. Landsdækkende resultater, som vi er stolte af.

PIT Hegn har i dag 5 afdelinger. Hovedkontoret med fysisk butik og udstilling ligger i 5750 Ringe. Vores fire underafdelinger ligger henholdsvis i Galten, Hurup Thy og på Sjælland. Alle afdelinger kan hjælpe med salg og rådgivning af hele PIT Hegn sortimentet. Se mere på www.pithegn.dk

Vil du høre mere så kontakt Økonomichef Bo Rasmussen på 38403711.

Ansøgning sendes til, og senest den 11. august 2020: PIT Hegn A/S, Kielbergvej 8, 5750 Ringe. Mail: bo@pithegn.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
P.I.T. HEGN A/S
Kielbergvej 8
5750 Ringe
Kontaktperson
Bo Rasmussen
Tlf:
38403711
Adresse:
5750 Ringe
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-06-2020
Udløber:
11-08-2020
Kviknummer:
LJA-80521206
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Uni Consulting
Skive, Vestjylland
Gem annonce