TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Region Sjælland

|
Vestsjælland
|
Indrykket 08-09-2020

Planlægningsleder til forsyningen i Region Sjælland

Region Sjællands har indført Frit Valgs koncept til patienter på sygehuse, Universitetshospitaler og i Psykiatrien. Det betyder at patienterne har adgang til mad hele døgnet og har mulighed for at vælge retter fra et menukort.

En stor opgave i Frit Valgs konceptet er at holde afdelingerne forsynet med mad på rette tid, i rette omfang og med mindst muligt spild på alle tider af døgnet.

Til ledelse af den forsyningsopgave søger vi en serviceminded Planlægningsleder der mestre den gode dialog.

Du har en relevant uddannelse inden for eksempelvis logistik, produktion eller detail.

Samtidigt besidder du relevant efteruddannelse i ledelse.

Vi forventer at du igennem tidligere ansættelser har erfaring med håndtering af let fordærvelig varegrupper med høj omsætningshastighed, ledelse af selvstændige teams inkl. distanceledelse og er en erfaren IT bruger samt erfaring med procesoptimering.

Med reference til den ansvarlige køkkenchef bliver du leder for vores planlægningsassistenter, forsyningsmedarbejder som er placeret lokalt på regionens matrikler med daglig kontakt til afdelingerne. Forsyningsmedarbejderne møder primær fra kl. 18.00-22.00.

Ud over den daglige drift af forsyningsopgaven, indgår du i ledelsen af den samlede køkkendrift i Region Sjælland, sammen med kollegaer fra produktion og kantiner.

Vi forventer at du trives med at være nysgerrig over for at udvikle egne og fælles opgaver, samtidig med at du på eget initiativ kan identificere og udvikle udviklings- og rationaliseringstiltag i eget ansvarsområde.

Vi tilbyder:

  • En afvekslende hverdag med stor berøringsflade til brugere af Frit Valgs konceptet.

  • Stor frihed til at varetage egne ledelsesopgaver.

  • Mulighed for at sætte retning på egne opgaver og have medindflydelse på tværs i organisationen.

  • Tilrettelægge egen tid i forhold til behovet i opgaven som kan variere inden for både dag, aften, helligdage og weekend.

    Kørsel sker i tjenestekøretøj med udgangspunkt fra Slagelse Sygehus. Det er en forudsætning at du har kørekort kategori B.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Køkkenchef Susanne Christensen Løje på mail: Schr@regionsjaelland.dk eller 2485-6581

Vi afholder ansættelsessamtaler:

torsdag d. 15 oktober 2020 efter kl. 12.00

2. samtale vil være mandag d. 19 oktober efter kl. 12.00

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Ingemannsvej 18
4200 Slagelse
Tlf:
40352757
Kontaktperson
 
Tlf:
58559120
Adresse:
4200 Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-09-2020
Udløber:
20-10-2020
Kviknummer:
LJA-81046562
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce