TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

PM ENERGI A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-08-2020

PM ENERGI A/S SØGER MASKINMESTER/SERVICETEKNIKER TIL SJÆLLAND

Vi har travlt og søger derfor en servicetekniker for afvikling af ordrer i vores serviceafdeling på Sjælland, til snarlig tiltrædelse.

Vi er en virksomhed med 55 ansatte, hvor vi forhandler, producerer og markedsfører generatoranlæg, dieselmotorer og UPS-anlæg, samt service af disse. Du kan læse mere om os, vores produkter og nogle af vores tidligere projekter på www.pmenergi.dk

Opgaver Med reference til Servicechefen indgår du i et serviceteam, der varetager et bredt udvalg af arbejdsopgaver. Du skal blandt andet deltage i forebyggende servicearbejde på generator- og UPS installationer, samt Ad-hoc opgaver. Endvidere vil jobbet også bestå i fejlsøgning på styretavler, installationer, generator- og UPS anlæg. I dagligdagen vil du have kontakt til vores kunder, i forbindelse med afdækning af den korrekte faglige tilgang til opgaven. Du vurderer den økonomiske konsekvens og andre risici i forbindelse med en forestående arbejdsopgave. Du har ansvar for, at den formelle arbejdsgang er på plads, inden en kritisk reparation eller test udføres.

Kvalifikationer Du er maskinmesterudannet med en håndværksmæssig baggrund. Du har kendskab, samt interesse for dieselmotorer, generatorer og elektriske styringer. Du har erfaring i arbejde med el-diagrammer og systematisk fejlsøgning. Du er habil bruger af Office-pakken og har rutine i udarbejdelse af skriftlig dokumentation for udført arbejde, samt gode kommunikationsevner i dansk og engelsk, såvel mundtligt som skriftligt. Du ved, hvad det betyder at sætte kunden i centrum.

Vi lægger vægt på følgende personlige kvalifikationer:

  • Fleksibilitet
  • Stort fagligt overblik
  • Serviceminded og struktureret
  • Udadvendt og tillidsskabende
  • Vilje til at tage ansvar
  • Selvstændig og energisk

Arbejdsforhold Som medarbejder hos PM ENERGI A/S bliver du tilbudt en selvstændig stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø med friske kollegaer. Jobbet giver mulighed for store personlige og faglige udfordringer. Arbejdssted er på Sjælland og Fyn, men hovedsageligt i Københavns området, og der lægges derfor vægt på bopæl i daglig køreafstand til/fra vores lagerlokation i Taastrup. Nødvendig oplæring vil finde sted ved sidemandsoplæring, samt på vores domicil i Brønderslev.

Kontaktperson og ansøgning Du kan få mere at vide om stillingen ved henvendelse til Servicechef Claus Ejlertsen på telefon 31633352 eller på mail ce@pmenergi.dk.

Skriftlig ansøgning sendes snarest pr. mail til:

job@pmenergi.dk

Mrk. Servicetekniker

Ansøgningsfrist:

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist, og vi tager løbende kandidater ind til samtale. Stillingen vil derfor være opslået, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
PM ENERGI A/S
Industridalen 1
2635 Ishøj
Tlf:
98801822
Kontaktperson
Birgitte Mortensen
Tlf:
98801822
Adresse:
2635 Ishøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-08-2020
Udløber:
25-09-2020
Kviknummer:
LJA-80919778
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
JKS a/s, Thisted
Thisted, Nordjylland
ConfidenceSearch
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Gem annonce