TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PM ENERGI A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 30-06-2022

PM ENERGI SØGER EL-KONSTRUKTØR TIL GENERATORANLÆG

Vi søger til snarlig tiltrædelse, en velkvalificeret El-konstruktør til udvikling, standardisering og afvikling af ordrer i vores projektafdeling.

PM ENERGI er beliggende i Brønderslev og er en veletableret virksomhed med 65 ansatte, som forhandler, producerer og markedsfører generatoranlæg, dieselmotorer og UPS-anlæg, samt service af disse.

Opgaver
Med reference til den tekniske chef, får du sammen med den El-ansvarlige til opgave at få strømlinet firmaets Styrings- og Effekt tavler. Der vil løbende være afvikling af ordre, herunder generator- og UPS-anlæg, konstruktion af disse, samt tilbudsindhentning, indkøb, økonomistyring, opstart og aflevering af det færdige projekt til kunden. Hovedvægten af dine opgaver vil dog være el-tekniske standardisering, med fokus på styring- og tavlekonstruktion.

Du skal samarbejde med vores projektafdeling, produktion og salgsafdelingen, og du får direkte kundekontakt i forbindelse med projekterne. Arbejdet vil medføre mindre rejseaktivitet.

Kvalifikationer
Du er uddannet el-installatør eller maskinmester, gerne med el baggrund, har interesse og gerne kendskab til dieselmotorer og generatorer. Flair for elektriske styringer er en klar fordel. Du har erfaring med at lave el-tegninger, gerne i SEE Electrical.   

Kendskab og lyst til at arbejde med IT er en forudsætning.

Du er flydende i dansk, både i skrift og tale, samt du har et godt kendskab til engelsk, både i skrift og tale.

Du forstår vigtigheden af at sætte kunden i centrum.

PM ENERGI som arbejdsplads
Hos PM ENERGI får du mulighed for at arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger. Dagligt bliver dine faglige kompetencer bragt i spil, og dine kvalifikationer gør dig i stand til at bevare overblikket, selv i komplekse situationer. Din arbejdsuge er fleksibelt tilrettelagt med masser af spændende udfordringer. Det kræver struktur, men du planlægger arbejdsdagen med den største selvfølge. Du går til enhver opgave med stor passion, og vil have tingene til at lykkes.

Vi er en arbejdsplads, der sætter stor pris på din ansvarlighed og dine samarbejdsevner. PM ENERGI A/S er en løsningsorienteret virksomhed, der ser muligheder fremfor begrænsninger, og vi ønsker det samme af vores nye medarbejder.  

Arbejdsforhold
Som medarbejder hos PM ENERGI A/S bliver du tilbudt en selvstændig stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø, med mulighed for personlige og faglige udvikling.

Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger i en uformel organisation, med korte beslutningsprocesser.

Der er en god omgangstone, et stærkt fællesskab og højt til loftet.

Ansøgningsfrist
Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist, og vi tager løbende kandidater ind til samtale. Stillingen vil være opslået, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PM ENERGI A/S
Østergade 134
9700 Brønderslev
Tlf:
98801822
Kontaktperson
Simon Holdt Mortensen
Tlf:
31633346
Adresse:
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-06-2022
Udløber:
25-08-2022
Kviknummer:
LJA-83777636
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed