TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PM ENERGI A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 26-07-2021

PM ENERGI SØGER EL TEKNISK PROJEKTLEDER TIL GENERATORANLÆG

Vi søger til snarlig tiltrædelse, en velkvalificeret projektleder til afvikling af ordrer i vores projektafdeling.

PM ENERGI er en virksomhed med 61 ansatte, hvor vi forhandler, producerer og markedsfører generatoranlæg, dieselmotorer og UPS-anlæg, samt service af disse.

Opgaver
Med reference til den tekniske chef, får du ansvaret for den komplette gennemførelse af projekter vedrørende levering af generator- og UPS-styringer, herunder konstruktion, tilbudsindhentning, indkøb, økonomistyring samt opstart og aflevering af det færdige projekt til kunden. Hovedvægten af dine opgaver vil være el-tekniske projekter, med fokus på styring- og tavleombygning. Du skal samarbejde med vores produktion og salgsafdelingen, og du får direkte kundekontakt i forbindelse med projekterne. Praktiske opgaver som mindre tavleombygninger og styringsombygninger på eksisterende installationer. Arbejdet vil medføre rejseaktivitet.

Kvalifikationer
Du er uddannet el-installatør eller maskinmester, gerne med el baggrund, har interesse og gerne kendskab til projektledelse, dieselmotorer, generatorer, elektriske styringer og PLC programmering. Erfaring indenfor PC Schematic er en fordel.  

Kendskab og lyst til at arbejde med IT, ressourceplanlægning og anden moderne teknik, er en forudsætning.

Du er flydende i dansk, både i skrift og tale, samt du har et godt kendskab til engelsk, både i skrift og tale.

Du forstår vigtigheden af at sætte kunden i centrum.

PM ENERGI som arbejdsplads
Hos PM ENERGI får du mulighed for at arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger. Dagligt bliver dine faglige kompetencer bragt i spil, og dine kvalifikationer gør dig i stand til at bevare overblikket, selv i komplekse situationer. Din arbejdsuge er fleksibelt tilrettelagt med masser af spændende udfordringer. Det kræver struktur, men du planlægger arbejdsdagen med den største selvfølge. Du går til enhver opgave med stor passion, og vil have tingene til at lykkedes. Det er naturligt for dig at tale med mennesker, og du ved, at god kommunikation er nøglen til at opnå et godt og langsigtet samarbejde med kunden. Du kan lide at indgå aftaler, der kommer begge parter til gode, og elsker dialogen undervejs. Vi er en arbejdsplads, der sætter stor pris på din ansvarlighed og dine samarbejdsevner. PM ENERGI er en løsningsorienteret virksomhed, der ser muligheder fremfor begrænsninger, og vi ønsker det samme af vores nye medarbejder.  

Arbejdsforhold
Som medarbejder hos PM ENERGI A/S bliver du tilbudt en selvstændig stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø, med mulighed for personlige og faglige udfordringer.

Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger i en uformel organisation, med korte beslutningsprocesser.

Der er en god omgangstone, et stærkt fællesskab og højt til loftet.  

Virksomhedens domicil er i Brønderslev, og der ligges vægt på bopæl i daglig køreafstand til/fra Brønderslev.

Ansøgningsfrist:

Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist, og vi tager løbende kandidater ind til samtale. Stillingen vil være opslået, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PM ENERGI A/S
Østergade 134
9700 Brønderslev
Tlf:
98801822
Kontaktperson
Simon Holdt Mortensen
Tlf:
98801822
Adresse:
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-07-2021
Udløber:
30-08-2021
Kviknummer:
LJA-82438410
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
PM ENERGI A/S
Brønderslev, Nordjylland
Beliggenhed