TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PM ENERGI A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 30-03-2022

PM ENERGI SØGER MASKINMESTER TIL SERVICETEKNIKER STILLING

Vi søger en servicetekniker med tilknytning til vores afdeling i Hedehusene på Sjælland og med arbejdsopgaver på Sjælland/Fyn.

PM ENERGI med hovedkontor i Brønderslev, er en virksomhed med 65 ansatte, som forhandler, producerer og markedsfører generatoranlæg, UPS-anlæg og dieselmotorer, samt service af disse.

Opgaver
Med reference til Servicechefen indgår du i et serviceteam, der varetager et bredt udvalg af arbejdsopgaver. Du skal blandt andet deltage i forebyggende servicearbejde på generator- og UPS-installationer, samt spændende ad-hoc opgaver. Endvidere vil jobbet også bestå i fejlsøgning på styretavler, installationer, generator- og UPS-anlæg.

I dagligdagen vil du have kontakt til vores kunder, i forbindelse med afdækning af den korrekte faglige tilgang til opgaven. Du vurderer den økonomiske konsekvens og andre risici i forbindelse med en forestående arbejdsopgave. Du har ansvar for, at den formelle arbejdsgang er på plads, inden en kritisk reparation eller test udføres.

Kvalifikationer
Du er maskinmesteruddannet, gerne med en håndværksmæssig baggrund.

Du har kendskab, samt interesse for dieselmotorer, generatorer og elektriske styringer. Du har erfaring i arbejde med el-diagrammer og systematisk fejlsøgning, samt gode kommunikationsevner. Du ved, hvad det betyder at sætte kunden i centrum.

Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, stabil og har en fleksibel tilgang til løsning og koordinering af opgaver. Vi lægger stor vægt på at du er en holdspiller, der med et godt humør og positivt sind, bidrager til det fælles arbejdsmiljø. 

Du er flydende i dansk, både skrift og tale, samt du behersker engelsk i skrift og tale på brugerniveau. Derudover skal du have kørekort.

Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig introduktion, samt sidemandsoplæring i afdelingens opgaver.

PM ENERGI som arbejdsplads
Hos PM ENERGI får du mulighed for at arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger. Dagligt bliver dine faglige kompetencer bragt i spil, og dine kvalifikationer gør dig i stand til at bevare overblikket, selv i komplekse situationer. Din arbejdsuge er fleksibelt tilrettelagt med masser af spændende udfordringer. Det er naturligt for dig at tale med mennesker, og du ved, at god kommunikation er nøglen til at opnå et godt og langsigtet samarbejde med kunden. Vi er en arbejdsplads, der sætter stor pris på din ansvarlighed og dine samarbejdsevner. Du er løsningsorienteret, ligesom os, og du ser muligheder fremfor begrænsninger.

Arbejdsforhold
Som medarbejder hos PM ENERGI A/S bliver du tilbudt en selvstændig stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø, med mulighed for personlige og faglige udfordringer. Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger i en uformel organisation, med korte beslutningsprocesser. Der er en god omgangstone med højt til loftet og et stærkt fællesskab med flere sociale arrangementer i løbet af året.  

Du får stillet servicebil til rådighed.  

Ansøgningsfrist:
Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist, og vi tager løbende kandidater ind til samtale. Stillingen vil være opslået, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PM ENERGI A/S
Baldersbuen 46
2640 Hedehusene
Kontaktperson
Claus Ejlertsen
Tlf:
31633352
Adresse:
2640 Hedehusene
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-03-2022
Udløber:
25-05-2022
Kviknummer:
LJA-83503814
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed