TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PM ENERGI A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-08-2022

PM ENERGI SØGER PROJEKTLEDER TIL GENERATORANLÆG

Vi søger til snarlig tiltrædelse, en velkvalificeret projektleder til afvikling af ordrer i vores projektafdeling.

PM ENERGI er beliggende i Brønderslev og er en veletableret virksomhed med 65 ansatte, som forhandler, producerer og markedsfører generatoranlæg, dieselmotorer og UPS-anlæg, samt service og reparation af disse.

Opgaver
Med reference til den tekniske chef, får du ansvaret for den komplette gennemførelse af projekter vedrørende levering af generatoranlæg, herunder konstruktion, tilbudsindhentning, indkøb, økonomistyring samt opstart og aflevering af det færdige projekt til kunden.

Du skal samarbejde med vores produktion og salgsafdelingen, og du får direkte kundekontakt i forbindelse med projekterne.

Jobbet vil medføre rejseaktivitet.

Kvalifikationer
Du er uddannet maskinmester, har interesse og gerne kendskab til projektledelse, dieselmotorer, generatorer og elektriske styringer.   

Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, stabil og har en fleksibel tilgang til løsning og koordinering af opgaver. Vi lægger stor vægt på at du er en holdspiller, der med et godt humør og positivt sind, bidrager til det fælles arbejdsmiljø. 

Du er flydende i dansk, både skrift og tale, samt du behersker engelsk i skrift og tale.

Kendskab og lyst til at arbejde med IT og ressourceplanlægning er en forudsætning.

Du forstår vigtigheden i at sætte kunden i centrum.

PM ENERGI som arbejdsplads
Hos PM ENERGI får du mulighed for at arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger. Dagligt bliver dine faglige kompetencer bragt i spil, og dine kvalifikationer gør dig i stand til at bevare overblikket, selv i komplekse situationer. Din arbejdsuge er fleksibelt tilrettelagt med masser af spændende udfordringer. Det er naturligt for dig at tale med mennesker, og du ved, at god kommunikation er nøglen til at opnå et godt og langsigtet samarbejde med kunden.

Vi er en arbejdsplads, der sætter stor pris på din ansvarlighed, fleksibilitet og samarbejdsevner. Du er løsningsorienteret, ligesom os, og ser muligheder fremfor begrænsninger.

Arbejdsforhold
Som medarbejder hos PM ENERGI A/S bliver du tilbudt en selvstændig stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø, med mulighed for personlige og faglige udfordringer. Vi har et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger i en uformel organisation, med korte beslutningsprocesser. Der er en god omgangstone med højt til loftet og et stærkt fællesskab med flere sociale arrangementer i løbet af året.  

Ansøgningsfrist:
Vi tilstræber at besætte stillingen så hurtigt som muligt. Der er derfor ingen ansøgningsfrist, og vi tager løbende kandidater ind til samtale. Stillingen vil være opslået, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PM ENERGI A/S
Baldersbuen 46
2640 Hedehusene
Tlf:
98801822
Kontaktperson
Simon Holdt Mortensen
Tlf:
31633346
Adresse:
9700 Brønderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-08-2022
Udløber:
21-10-2022
Kviknummer:
LJA-83977061
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
PM ENERGI A/S
Høje-Taastrup, Storkøbenhavn
Beliggenhed