TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-04-2019

Praktisk organisator til byggeprojekter søges

Kan du lide at have kontakt med forskellige personer, og har du kendskab til bygge- eller fiberbranchen? Har du et stærkt servicegen, og kan du finde en løsning på uventede udfordringer? Så læs videre her.

Om stillingen

På vegne af Transtema søger Academic Work en organisator til at hjælpe ved fiberprojekter. Det er vigtigt, at du kender til værktøjer og redskaber, som håndfolk benytter til at udføre sit arbejde. Du skal kunne holde overblik og være med til at sikre, at der ikke mangler redskaber eller nødvendige materialer ved diverse fiberprojekter.

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work på vegne af Transtema. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work.

Denne stilling er en bemanding. Det betyder, at du vil blive ansat af Academic Work og arbejde som konsulent ved Transtema. Givet et godt samarbejde er der mulighed for at overgå til en fast rekruttering af Transtema.

Arbejdsopgaver

I denne stilling bliver du ansat i Transtema som beskæftiger sig med fiberlægning. Din primære opgave er at sikre, at arbejdsmændene ikke mangler nødvendige redskaber eller værktøj i deres daglige arbejde. Det er en fleksibel stilling, hvor arbejdsdagene og opgaver varierer, og som kræver, at du opretholder orden og struktur i arbejdet.

Vi søger dig, som

Vi søger kandidater, der arbejder struktureret og er omstillingsparat, så du kan træde til, når der er brug for dig. Du kommer til at have kontakt med mange forskellige personer, og det er derfor vigtigt, at du er imødekommende og positiv. Samtidig skal du kunne hjælpe med at få tingene fikset, så arbejdet ikke bliver forsinket.

Vi søger dig, som:

  • Har kørekort B
  • Er flydende i dansk
  • Har et stærkt engagement og trives i et omskifteligt miljø
  • Har kendskab til byggebranchen/fiberlægning

Det er en fordel hvis du har erfaring fra lignende stilling, og kender til fiberlægning, men det er ikke et krav.

ANDEN INFORMATION

  • START: 15 april
  • OMFANG: Fuldtid (7-18 mandag-onsdag, 7-15 torsdag)
  • LØN: Timeløn
  • STED: Københavnsområdet

Du ansøger ved at klikke på “ANSØG” nederst på siden. Vi modtager kun ansøgninger via hjemmesiden. Har du spørgsmål kan disse henvendes til info@academicwork.dk. Spørgsmål besvares hurtigst muligt inden for vores åbningstider. Inkludér gerne opslagstitel eller ID i emnefeltet, eller inkludér link til opslaget i mailen. Vi kalder løbende ind til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Vi gør opmærksomme på, at opslag kan fjernes før eventuel ansøgningsfrist i det tilfælde, at stillingen besættes.

Vi er ‘Home of the Young Professionals’. Vi tilbyder jobs til studenter samt dem der har op til 5 års arbejdserfaring. Gennem os kan du arbejde som konsulent på et specifikt projekt eller stilling hos en af vor kunder, eller du kan ansættes direkte hos en af vores kunder via os. Se mere på www.academicwork.dk. Under din ansættelse hos Academic Work vil du have din egen dedikerede Consultant Manager, som står til rådighed ved spørgsmål, understøtter din karriereudvikling og sikre dig gode arbejdsforhold på din arbejdsplads. PRIVATLIVSPOLITIK: ved oprettelse af profil samt indsendelse af ansøgning og andre informationer giver du automatisk samtykke til at Academic Work behandler din informationer i henhold til persondataloven.

 

Om Transtema Group

Transtema Group AB blev etableret i 1997 i Göteborg og har siden 2015 været et børsnoteret selskab på den svenske børs, First North. Virksomheden fokuserer på netværksinfrastruktur til telekommunikationsindustrien og har ca. 1.200 medarbejdere i Sverige og udvider nu til Norge og Danmark. Transtema Danmark blev etableret i december 2018 i forbindelse med opstart af den første opgave for TDC i Danmark. Projekterne for TDC består af udbygning af fibernet. Mere information på http://www.transtemagroup.se/sv


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
ACADEMIC WORK DENMARK A/S
Gammel Kongevej 1
1610 København V
Kontaktperson
 
Tlf:
+4541324070
Adresse:
1610 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-04-2019
Udløber:
26-04-2019
Kviknummer:
LJA-72269110
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Teater, museum & event
Job i virksomheden
ACADEMIC WORK DENMARK A/S
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed
Lignende job
KU - SUND - MUSEION - Kbh K
København, Storkøbenhavn
Gem annonce