TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Universitet

|
Østjylland
|
Indrykket 15-02-2021

Procesunderviser til HE Bygningsservice

Bygningsservice på Aarhus Universitets sundhedsvidenskabelige fakultet, Health, søger en maskinmester eller lign. til udvikling og videreudvikling af undervisningsmateriale og sideløbende undervisning i teknisk procesforståelse, dette rettet mod Healths tekniske medarbejderstab. Den rette kandidat skal have stærke kommunikationsevner og være dygtig til at formulere sig på dansk. Vi ser gerne du har en bred viden indenfor bl.a. ventilation, trykluft, køl, vakuumanlæg, belysning, KNX, CTS og etc., da mange af vores bygninger rummer disse tekniske infrastrukturanlæg, som vi dagligt servicerer og fejlretter mv.

Stillingen er ledig snarest mulig og er en 2 årig tidsbegrænset fuldtidsstilling på 37 timer.

Du bliver en del af en afdeling, der er i fuld gang med en større renovering og udvidelse af fakultetets bygninger og anlæg. Health råder over cirka 80.000 kvadratmeter fordelt på laboratorier, kontorer og studieområder. I Health Bygningsservice er vi 21 medarbejdere, og vi værdsætter selvstændighed, drive og evnen til at få afsluttet opgaver. Du kan læse mere om fakultetet her.

Dine arbejdsopgaver
Som procesteknikker/procesunderviser vil dine primære opgaver være at udarbejde undervisningsmateriale, der i øjenhøjde er designet mod afdelingens teknikere, ejendomsservicefolk og eksterne håndværkere, der til dagligt beskæftiger sig med at holde den tekniske infrastruktur i drift.

Health er i proces med implementeringen af et digitalt drifts- og vedligeholdelsessystem, hvorfor det ydermere er vigtigt, at den tekniske stab er klædt på i forhold til de løbende serviceopgaver. Dette ved at højne procesforståelsen ved det tekniske personale og netop her kommer du ind i billedet. Der vil blive lagt vægt på, at undervisningsmaterialet skal rumme de tekniske udfordringer indenfor lige netop Healths drift og vedligeholdelsesopgaver.

Ligeledes skal ”lesson learned” / driftserfaringer indgå i kursusmaterialet.
Undervisningsmateriale skal medvirke til, at servicepersonalet ved Health får et tekniks kompetenceløft og skal derfor indgå som en fremtidig obligatorisk del af det at være ansat som tekniker ved Health. Sideløbende med udarbejdelsen af kursusmateriale, skal der udvilkes eksamensprøver for at sikre, at kvaliteten i undervisningen er tilstrækkelig.

Dine opgaver vil primært bestå af:

  • Videreudvikle proceskursusmateriale baseret på de tekniske anlæg, der allerede er i drift ved Health.
  • Videreudvikle kursusprøver for at sikre kvaliteten og forståelsen af, at undervisningen er tilstrækkelig.
  • Undervisning af diverse driftsafdelinger af 2 -4 timers varighed på tværs af fakulteterne, når procesmaterialet er færdigudviklet.
  • Udarbejdelse af drifts- og vedligeholdelsesinstrukser til vores FM system i overensstemmelse med undervisningsmaterialet.

Du refererer til driftsinspektør, Christian Bredvig.

Dine kompetencer
Du har en baggrund inden for teknik- eller procesindustrien. Du kan være nyuddannet maskinmester med lysten til at viderebringe din viden til andre tekniske faggrupper, dog vil erfaring fra en lign. stilling her vægtes positiv. Vi forventer, at du har særdeles gode dansk- og kommunikationskompetencer – dette både i skrift og tale.

Som person har du gode samarbejdsevner, er imødekommende og evner at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer, du taler, læser og forstår teknisk engelsk.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsinspektør Christian Bredvig tlf.: +4528992125 eller teknisk chef Conor Leerhøy tlf.: +45 28992241.

Arbejdsstedet er Institut for Biomedicin, C. F. Møllers Allé 6, 8000 Aarhus C, Danmark.

Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation.

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
  • Ansøgning
  • Curriculum Vitae
  • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
  • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Frist: 28. februar 2021

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aarhus Universitet
Wilhelm Meyers Allé 4
8000 Aarhus C
Tlf:
87150000
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-02-2021
Udløber:
28-02-2021
Kviknummer:
LJA-81721723
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn