TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kilde A/S Automation

|
Vestjylland
|
Indrykket 07-07-2022

Product Manager

Vil du stå i spidsen for produktudviklingen inden for vores Termoform-segment, og bygge bro mellem salg, udvikling og produktion? Brænder du for produktudvikling, robotteknologi og automation? Så er det lige dig, vi leder efter.

Jobbet og dine ansvarsområder
KILDE har i de seneste år oplevet stor vækst i automationsløsninger til termoformindustrien, både nationalt og internationalt. Termoformindustrien dækker over et bredt spekter af plastemballage til fødevareindustrien med højt fokus på kvalitet, genanvendelse og cirkulær økonomi.

Som Product Manager står du med overblikket over vores forskellige automationsløsninger og de sammenhænge, der er til kundernes ønsker.

Du får ansvaret for at drive den udvikling, der skal til, for at vi kan understøtte kundernes nuværende og fremtidige behov for automatisering. Ligeledes får du ansvaret for at drive produktudviklingen, så den understøtter vores produktion og interne logistik på bedste vis.

På sigt ønsker vi at inddrage personaleansvar til denne jobfunktion, så du får et selvstændigt team til at bistå dig i dine opgaver.

Din personlighed og kompeter
Du er nysgerrig og udfordrer måden, vi tilgår vores produktudviklingen på. Du har et kreativt mindset, og du formår at få sat dit team i spil til de udviklingsopgaver, der kommer.

Planlægning og proaktivitet falder dig naturligt, og du er generelt god til at kommunikere på alle niveauer. Flydende engelsk i skrift og tale er et must.

Vi forventer, at du har +3 års erfaring fra en tilsvarende funktion med teknisk krævende produktudvikling. Enten har du allerede erfaring med personaleledelse eller også er du villig til at gå denne vej på sigt.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du får en vigtig rolle i den videre udvikling af kilde automation
Der vil være gode udviklingsmuligheder i jobbet, spændende udfordringer og en bred kontaktflade indenfor organisationen. Du får frihed til på egen hånd at handle og tage ansvar og derved får du god mulighed for at præge dit job.

Vi tilbyder desuden fleksible arbejdstider, et godt arbejdsmiljø med glade og motiverede kollegaer og attraktive ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.

Sådan ansøger du

Hvis dette lyder som dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

Send ansøgning + CV til HR-KILDE@kilde-as.com

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Engineering & Automation Morten Friis Skov på telefon +45 24 85 21 57.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rette kandidat. Samtaler afholdes løbende, og vi opfordrer dig til at sende os din ansøgning hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Hvis du vil vide mere om os, er du velkommen til at tjekke vores hjemmeside.

 http://www.kilde-as.com/

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Kilde A/S Automation
KILDE Automation Ulvevej 21
7800 Skive
Kontaktperson
 
Tlf:
97523700
Adresse:
7800 Skive
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2022
Udløber:
28-08-2022
Kviknummer:
LJA-83805048
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed