TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skelmose ApS

|
Fyn
|
Indrykket 14-04-2022

Production Manager søges

Kan du gå forrest og udvikle produktionen til det næste niveau?

Har du erfaring med produktionsledelse inden for fødevare- eller medicinalbranchen? Så er du måske den nye Production Manager hos Kerry Ingredients & Flavours i Glamsbjerg.

Du får ansvaret for alle produktionsaktiviteter for at sikre et optimalt output af fabrikken med fokus på sikkerhed og fødevarekvalitet. Du får ansvaret for standardisering af processer og implementering af best practice, forbedring af produktionskapaciteten og digitalisering af fabrikken. Det bliver også din opgave at videreudvikle en stærk og stolt kultur blandt medarbejderne.

Kerry Ingredients & Flavours kører med 24/7-produktion fordelt på skiftehold, som dækker dag, aften og nat, samt weekenden. Du får direkte ledelsesansvar for 6 ledere. Produktionen er opdelt i tre områder med hver sin Area Manager, samt en Group Leader for henholdsvis aften- og natholdet. Produktionen har i alt 70 medarbejdere.

Du bliver en del af Site Leadership Teamet på Glamsbjerg-sitet, medlem af samarbejds- og sikkerhedsudvalget og får reference til Site Manageren.

Jobprofil 

Som vores nye Production Manager er det blandt andet dit ansvar at:

 • Udvikle og implementere en drifts- og forretningsstrategi med mål for sikkerhed, kvalitet, produktivitet, service, omkostninger og bæredygtighed
 • Fremme et samarbejdende og positivt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere har fokus på at opnå produktions-, kvalitets- og sikkerhedsmål og -standarder
 • Indførelse af en ”Sikkerhed først og kvalitet altid”- tilgang, samt skabe en højtydende kultur, hvor løbende forbedringer modtages godt
 • Administrere omkostninger med fokus på standardisering og forbedring af systemer og driftsaktivitet
 • Analyse af produktionsdata for at identificere afvigelser i ydeevne, tendenser og forbedringsmuligheder
 • Håndtere interne og eksterne audits
 • Samarbejde med teknisk afdeling om investeringer, vedligeholdelse og behovet for forbedringer i produktionen
 • Udvikle, guide og coache produktionens lederteam
 • Sikre implementering af forandringer
 • Som en del af et bredere projektteam bistå og styre leveringen af ??nøgleprojekter, der har indflydelse på driften

Personprofil 

Du har min. 5 års erfaring fra en lignende stilling som produktionschef eller driftsleder fra fødevare- eller medicinalbranchen, gerne mejeriindustrien. Det er en fordel hvis du også har erfaring med spraytørringsprocesser. Du har gode menneskelige og ledelsesmæssige evner, er stærk inden for transformations- og forandringsledelse, gode skriftlige og mundtlige kommunikationsegenskaber på dansk og engelsk, samt stærke IT-kompetencer. 

Desuden har du:

 • Dokumenteret erfaring med at lede og motivere store teams ved brug af passende ledelsesstil, gå forrest med et godt eksempel, samt sætte mål og definere ansvar for at give en klar følelse af retning og formål
 • Brænder for at lede og udvikle mennesker
 • Betydelig erfaring med et produktionsmiljø med stor volumen og højt tempo
 • Metodisk erfaring (SAP, MS Office-pakken, Lean-processer, løbende forbedringer osv.)
 • Meget organiseret og analytisk med en pragmatisk tilgang til problemløsning
 • Erfaring med og viden om ISO og fødevarestandarder (ISO 14001, FSSC2200)
 • Fremragende kommunikationsevner med en positiv 'can-do'-attitude og evnen til at indføre forandringer

Virksomheden tilbyder 

Et selvstændigt job med gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring, telefon, pc og internetopkobling.

Yderligere oplysninger/ansøgning 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Om virksomheden 

Kerry er globalt ledende inden for smag og ernæring. Vores produktionsfaciliteter producerer og forsyner kunder i hele verden med over 15.000 forskellige fødevarer, drikkevarer og farmaceutiske produkter. Med en forpligtelse til bæredygtighed og et ry for innovation giver en karriere hos Kerry dig chancen for at være med til at ændre den måde, verden ser på mad og ernæring.

Kerrys danske fabrik ligger i Glamsbjerg på Fyn, hvor vi producerer ostepulver. Kerry Glamsbjerg beskæftiger ca. 120 medarbejdere.

Virksomhedens værdier er forankret i mod, ejerskab, rummelighed, initiativrig ånd og åbenhed.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skelmose ApS
Agerskovvej 15
8362 Hørning
Kontaktperson
 
Tlf:
40840133
Adresse:
5620 Glamsbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-04-2022
Udløber:
08-06-2022
Kviknummer:
LJA-83543823
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
Skelmose ApS
Skanderborg, Østjylland
Beliggenhed