TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JKS a/s, Randers

|
Østjylland
|
Indrykket 01-02-2021

Produktions- og driftstekniker til produktionsvirksomhed i Kronjylland

Vi søger en dygtig og faglig kompetent produktionstekniker til virksomhedens montageafdeling. Du bliver en del af et team, hvor fokus er på at optimere og udnytte afdelingens fulde potentiale. Den nuværende driftsleder i montagen har planer om at gå på pension indenfor de næste par år, og derfor giver det muligheden for den rette kandidat at udvikle sig over tid – til at varetage denne funktion– og i takt med oplæringen og indsigten i den daglige drift at få mere og mere ansvar.Du vil blive inddraget i mange forskelligartede opgaver, men der vil primært være fokus på:

  • Forbedringer af produktionsteknisk og/eller procesoptimerende karakter
  • Implementering og udførsel af planlagte projekter
  • Optimering og implementering af tidsstudier
  • At supportere produktionen og aktivt bidrage til problemløsning
  • Kvalitetssikring og validering af projekter
  • Deltage i LEAN projekter og udarbejdelse og implementering af evt. forbedringsplaner


Om dig:

Du er en fagligt stærk tekniker med en del års praktisk erfaring og indgående kendskab til produktionsteknik. Du har ambitioner, og viljen til gå skridtet videre som leder. Du brænder for at være ” hands on”, og har øje for forbedringspotentialer og evnen til at omsætte analyseresultater til praktiske og brugbare tiltag. Du trives med at gå forrest og har en udadvendt og proaktiv facon. Du har en naturlig interesse og helhedsforståelse for forretningen, og du inddrager kollegaer på tværs af afdelingerne og alle niveauer på en engageret og løsningsorienteret måde. Du arbejder struktureret med en strategisk og kvalitetsbevidst tilgang til opgaverne, og du kan planlægge og prioritere opgaver i en travl hverdag.

Vi forestiller os, at du fagligt kommer med en baggrund som eks. produktionstekniker, maskintekniker eller anden relevant baggrund.Virksomheden tilbyder:

En spændende og udfordrende stilling med høje frihedsgrader i en virksomhed, der har fokus på udvikling. Der tilbydes en lønpakke, der svarer til dine kvalifikationer og jobbets krav. Der tilbydes ydermere attraktiv bonusordning og flekstidsordningVi ser frem til at høre fra dig

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
JKS a/s, Randers
Kirkegade 1, 3
8900 Randers C
Tlf:
30851327
Fax:
86440751
Kontaktperson
 
Adresse:
8900 Randers C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-02-2021
Udløber:
26-02-2021
Kviknummer:
LJA-81655385
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Beliggenhed
Lignende job
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn