TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Powerby ApS

|
Nordjylland
|
Indrykket 25-06-2020

Produktionsassistent (barselsvirkariat)

Brænder du for produktionsplanlægning og ønsker du at blive en del af en solid international vækstvirksomhed? Så er du måske den nye vikarierende produktionsassistent i Actulux A/S.

Jobbet

Som produktionsassistent refererer du til produktionschefen og får ansvaret for en række praktiske og spændende opgaver i den daglige produktionsplanlægning og ordreafvikling. Du får samtidig en varierende arbejdsdag i tæt samarbejde med salgsafdelingen, teknisk afdeling og indkøbsafdelingen.

Udvalgte opgaver

  • Ordremodtagelse
  • Produktionsplanlægning og ordrebehandling – estimere, sikre og frigive leveringstider
  • Oprette og udskrive ordre til produktion
  • Printe jobkort, labels og manualer til produktionen
  • Færdigmelde ordrer
  • Tilrette styklister
  • Deltage i kvalitetsstyring/kontrol og sikring i henhold til virksomhedens kvalitetsstyringssystem
  • Generel assistance til produktionschefen og udførelse af andre relevante opgaver

Om dig

Du har erfaring med produktionsplanlægning og ordreafvikling, gerne fra en ordreproducerende virksomhed. Måske har du en uddannelse som produktionsteknolog, teknisk assistent eller har en håndværksmæssig baggrund, der evt. er suppleret med relevant efteruddannelse og erfaring. Det er vigtigt du har teknisk indsigt, er god til at prioritere dine opgaver og evner at bevare overblikket. Du arbejder struktureret og har en positiv indstilling til dine opgaver og samarbejdet med dine kollegaer. Brug af IT er en naturlig del af din hverdag. Vi bruger Navision, så erfaring hermed er en fordel. Sprogligt begår du dig på engelsk i skrift.

Actulux tilbyder et barselsvikariat på 10-12 måneder i en ung vækstvirksomhed i et internationalt miljø, hvor engagement, fleksibilitet, og et uformelt arbejdsmiljø er en vigtig del af hverdagen. Løn forhandles med baggrund i din baggrund og erfaring.

Tiltrædelse primo august 2020. Send snarest muligt din ansøgning og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Simon Barslev Hoffgaard på tlf. 91 52 96 57 eller sbh@actulux.dk.

Om Actulux A/S

Actulux A/S udvikler, producerer, sælger og servicerer innovative elektriske og kundetilpassede åbningssystemer til ovenlys, glasfacader, vinduer og røglemme i forbindelse med brand- og komfortventilation. Virksomhedens kunder er danske og udenlandske produktionsvirksomheder og en stor del af omsætningen går til eksportmarkedet, hvor Actulux løbende etablerer og udvikler nye kunderelationer. Se mere på www.actulux.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Powerby ApS
Håndværkervej 2
9560 Hadsund
Kontaktperson
 
Tlf:
+4541678180
Adresse:
9560 Hadsund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-06-2020
Udløber:
20-08-2020
Kviknummer:
LJA-80536281
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Beliggenhed
Lignende job
DANMARKS RADIO DR-Byen
København, Storkøbenhavn
999 Thyborøn
Lemvig, Vestjylland
Gem annonce