TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

ConfidenceSearch

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 27-03-2021

Produktionschef

Virksomheden
Norlax er specialiseret i røget og gravad laks, ørred og makrel. Produkterne tilbydes i en række forskellige varianter, størrelser og forpakninger for at imødekomme forbrugernes ønsker og forventninger.

Gennem mere end 100 år har vi forarbejdet fisk med traditionsrige metoder, der har overlevet gennem generationer og anvendes på fabrikken den dag i dag. Vi er stolte over at være et af Europas ældste og mest erfarne røgerier med en årlig produktion på ca. 4.000 ton færdigvarer, der både sælges under eget brand og som private label.

Vi har ca. 200 ansatte, som har skabt grundlaget for en succesfuld international ekspansion, så vi i dag har en eksportandel på næsten 90 %. Alle medarbejdere ved, at det kræver godt håndværk og fokus på detaljerne for konstant at levere kvalitetsprodukter af højeste markedstandard.

I 2021 trådte USA's førende røgerivirksomhed, Acme Smoked Fish, ind i ejerkredsen bag Norlax. Denne alliance bliver en stærk driver for den fortsatte vækst og internationalisering.

Læs mere på norlax.dk


Stillingen
Med reference til virksomhedens COO får du det daglige ansvar for produktion, lagre, disponering og vedligehold. I direkte reference får du 9 kolleger med ansvar for de forskellige funktionsområder i og relateret til produktionen.

Du bliver ansvarlig for den daglige produktionsafvikling og sikring af maksimal kvalitet, leveringsevne, råvareudnyttelse og effektivitet. Du vil samtidig spille en nøglerolle i den løbende udvikling og optimering af arbejdsgange og processer samt den løbende opkvalificering af organisationen. Du skal i høj grad lede via synlighed, nærhed og dialog samt udvise motiverende lederskab gennem konkrete handlinger.

Dine hovedopgaver er blandt andet:

 • Overordnet ledelse og planlægning af produktion, disponering, lagre og vedligehold.
 • Indfrielse af mål for bl.a. levering og råvareudnyttelse
 • Sikre overholdelse af høje kvalitets- og hygiejnestandarder i tæt samarbejde med QA og ekstern rengøringsleverandør.
 • Tydelig og rammesættende ledelse i øjenhøjde og med fokus på kommunikation, motivation og samarbejde – herunder synlig ledelse i produktionen.
 • Have skarpt fokus på planlægning, afstemning og samarbejde mellem de forskellige områder / afdelinger, og herigennem sikre et effektivt flow i produktionen.
 • Udvikle arbejdsprocesser, systemer og organisation med henblik på løbende forbedringer af bl.a. effektivitet, sikkerhed og arbejdsmiljø.
 • Løbende sikre et godt og sundt arbejdsmiljø præget af samarbejde og dialog.
 • Løbende opfølgning på bl.a. timeforbrug, fravær og overtid samt rekruttering af nye medarbejdere.
 • Sikre, at medarbejderne får den nødvendige oplæring og træning, samt at alle er fuldt bevidste om egen rolle og ansvar.


Kvalifikationer
Den ideelle kandidat har erfaring fra en lignende lederrolle i en fødevarevirksomhed med høje krav til hygiejne, kvalitet og sikkerhed.

Der lægges vægt på, at du:

 • Har solid erfaring med produktionsplanlægning, -afvikling og -optimering i en fødevarevirksomhed samt gerne kendskab til HACCP og BRC.
 • Er en motiverende og tydelig leder, som kender værdien af klar kommunikation og forventningsafstemning.
 • Trives i en rolle, hvor du veksler mellem synlig ledelse i produktionen og administrative opgaver bag skærmen.
 • Er direkte i din kommunikation og evner at stille krav på en motiverende og imødekommende måde.
 • Er er en løsningsorienteret og handlekraftig person, som tager hånd om problemer og udfordringer, når de opstår, og hurtigt iværksætter korrigerende handlinger.
 • En synlig og deltagende leder, som foretrækker ledelse via konkrete handlinger frem for ”teoretiske” beskrivelser og modeller.
 • Trives i en organisation med medarbejdere fra mange forskellige lande og kulturer.
 • Har en naturlig autoritet og kan skabe respekt uden at skabe konflikt.
 • Er vedholdende og tålmodig i dit arbejde med udvikling og forandring.
 • Er ambitiøs både for dine ansvarsområder og for din egen karriere.
 • Arbejder selvstændigt, tager ansvar og har fokus resultatskabelse.

Du kan have flere forskellige indgange til stillingen – f.eks. en fødevareteknisk, produktionsteknisk eller maskinteknisk baggrund. Konkret erfaring og resultater vægtes højere end teoretisk uddannelse.


Øvrige forhold
Arbejdstid: Du forventes at kunne møde ind sammen med produktionen kl. 6:30. Produktionen kører kun i dagtimerne.
Løn: Fast afh. af kvalifikationer + pension.
Sprog: Dansk i skrift og tale samt engelsk i tale.
IT: MS Office samt gerne kendskab til Navision el.lign.
Bopæl: Max 50 min. kørsel fra virksomheden.
Location: Outrup.


Vedr. beskyttelse af persondata (GDPR)
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
ConfidenceSearch
Gartnervænget 31
6855 Outrup
Kontaktperson
 
Tlf:
27879455
Adresse:
6855 Outrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-03-2021
Udløber:
21-05-2021
Kviknummer:
LJA-81885432
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Fanø Kommune
Fanø, Syd- og Sønderjylland
Holstebro Kommune
Holstebro, Vestjylland
Gem annonce