TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Asgaard Recruitment

|
Vestjylland
|
Indrykket 13-07-2020

Produktionschef til Green Box

Green Box er placeret i Aulum og startede i 2014 på ideen om at levere præfabrikerede badeværelser, der er lette, af højeste kvalitet og samtidig konkurrencedygtige på prisen. Du kan blive en del af rejsen og få stor indflydelse på, hvordan produktionen udvikler sig.

Som produktionschef bliver hovedopgaven at sikre den daglige drift. Du bliver en del af ledergruppen og referer til den adm. direktør. I produktionen er der 16 arbejdsstationer med en teamleder på hver, 3 produktionsledere og ca. 100 timelønnede, hvilket både er faglærte og ufaglærte. Du får det overordnede HR-ansvar for produktionen, herunder personaleledelse, rekruttering, arbejdsmiljø, uddannelse, oplæring, sygefravær, jobrotation, produktionsplanlægning m.m. Du forstår den afgørende betydning af at tiltrække og fastholde det rette personale. Du arbejder tæt sammen med produktionslederne, indkøb- og kvalitetsafdelingen og afrapporterer løbende til administrationen samt ledergruppen om relevante KPI’er.

Starten i jobbet bliver en glidende overgang, hvor du gradvist køres i stilling som produktionschef. Efter 6 måneder er du selvkørende, har forstået produktionen, dannet dig et overblik og udarbejdet handlingsplaner for, hvordan de forskellige områder kan forbedres.

Hos Green Box får du

 • Mulighed for at blive en del af en eksplosiv vækstrejse. Masser af udfordringer og en alsidig hverdag, hvor ingen dage er ens.
 • En plads i ledergruppen hos en nytænkende virksomhed, der er firstmover i byggebranchen, og som har et unikt produkt.
 • Et selvstændigt job med handlefrihed og kort vej fra tanke til handling.
 • Kollegaer der er nede på jorden, og som brænder for deres arbejde. En ordentlig omgangstone, plads til uenighed, og at der tages godt imod nye kollegaer.
 • God mulighed for at udvikle din karriere og på sigt at bidrage til produktudvikling.
 • En virksomhed som går foran med at udnytte udviklingsmulighederne i digitalisering.
 • Attraktiv løn der forhandles ud fra kvalifikationer og sundhedsforsikring.

Du kan samle mennesker om fælles mål og forstår at lede igennem andre. Du skaber tillid og respekt omkring dig, og det falder dig naturligt at overholde aftaler og deadlines. Der opstår løbende uforudsete problemstillinger i hverdagen, og du sikrer via overblik, at der reageres hurtigt og effektivt. Succeskriteriet i jobbet er, at produktionen er stabil, planerne følges, og at der leveres til tiden. Du sikrer den rette bemanding og skaber et godt arbejdsmiljø. Du sørger for, at produktionen holder sig inden for budgettet ift. lønomkostning og sikrer, at der er lavt sygefravær og lav fejlrate i hele produktionen.

Din profil

 • Green Box vækster meget, det går stærkt, og hverdagen kan hurtigt forandre sig. Det ser du helst som spændende. Som minimum er du i stand til at håndtere det som et vilkår.
 • Du har +5 års erfaring som produktionschef med ansvar for 75+ medarbejdere.
 • Du forstår, hvad det i praksis betyder, at produktionen kører efter TAKT tid.
 • Du har stærke evner inden for personaleledelse og kommunikation.
 • Du er nede på jorden, driftssikker, handlekraftig, struktureret og har overblik.
 • Du har både en stærk teoretisk og praktisk værktøjskasse til at lede en produktion.

Om Green Box

Green Box tror på, at præfabrikation er en vigtig forudsætning for Danmarks konkurrencedygtighed i fremtiden, og derfor vil Green Box være med til at facilitere og optimere byggeprocessen gennem produktion af innovative badeværelser. Der er skabt en god og attraktiv arbejdsplads i vækst i Vestjylland - en strategisk placering, der medvirker til et tættere og mere fleksibelt samarbejde med kunderne.

Green Box har en innovativ tilgang og elsker at udfordre for at blive dygtigere, mere effektive og se fremad i udviklingsfasen og produktionen. Det kan mærkes lige fra dygtige medarbejdere i hele virksomheden og til de tilfredse kunder. Green Box har bedste kvalitetsgodkendelse. Kabinerne har som de eneste danskproducerede kabiner en Sintef-godkendelse, der er den højeste tekniske godkendelse i Skandinavien. Derfor er Green Box badekabiner garanteret topkvalitet hele vejen igennem, og de kan indgå i Svanemærkede byggerier.

Green Box er kåret som Børsens Gazelle 2019 og er på fire år vokset med 951%, hvilket har placeret virksomheden på en 6. plads på Børsens Gazelles top ti i Region Midtjylland. Tidligere er virksomheden også kåret som Årets Vækstiværksætter af Erhvervsrådet Herning, Ikast-Brande. Green Box har en sund økonomi og er polstret til realisering af nye vækstplaner.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Asgaard Recruitment
Vævervej 30
7490 Aulum
Kontaktperson
 
Tlf:
+4521900972
Adresse:
7490 Aulum
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-07-2020
Udløber:
05-09-2020
Kviknummer:
LJA-80651916
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Uni Consulting
Skive, Vestjylland
Gem annonce