TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRO&CO A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 18-10-2021

Produktionschef til international fødevarevirksomhed - Ribe

Brænder du for produktionsledelse, udvikling af medarbejdere og optimering af processer? Har du kendskab til fødevarebranchen? Så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Arbejdsopgaver og ansvar
Som produktionschef er du ansvarlig for operations på Ribe fabrikken. Du har ansvaret for holdledere i en 24/5 struktur. Du har det fulde ansvar for både driften via 4 teamledere og 1 produktionsspecialist, samt udviklingen af fabrikken på den lange bane. Du har ansvar for fabrikkens Lean aktiviteter, som udgør et centralt omdrejningspunkt i såvel ledelse som udvikling af fabrikken. Du arbejder tæt sammen med organisationens øvrige afdelinger og implementerer planer og indfrier målsætninger med afsæt i virksomhedens strategiplan. Ribe fabrikken står overfor nye og spændende udfordringer i de kommende år med nyt produktionsudstyr og nye produkter. Du indgår i fabriksledelsen med reference til Production Director.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Sikre operation excellence i overensstemmelse med budget og KPI
  • Identificere, udvikle og implementere planer, der understøtter procesoptimering
  • Drive forbedringskultur herunder tavlemøder og route cause analyser
  • Coache og udvikle holdlederne
  • Deltagelse i fabriksledelsen
  • Kommunikere performance og fokuspunkter, så alle i fabrikken kender aktuel og ønsket niveau samt vejen til forbedring
  • Optimering af kapacitetsudnyttelse herunder håndtering af sæsonudsving

Du skal forvente et job, som kræver synlig og nærværende ledelse. Du bliver ansvarlig for et procesanlæg, hvor der skal reageres meget hurtigt på eventuelle problemstillinger, og hvor forudseenhed kan gøre en meget stor forskel. Dine opgaver vil derfor som udgangspunkt fordele sig ligeligt mellem kontoropgaver og opgaver, der kræver tilstedeværelse på produktionsgulvet.

Faglige og personlige kompetencer
Vi forestiller os, at du har min. 5 års erfaring som produktionschef og meget gerne fra fødevare, pharma eller lignende procesvirksomhed. Du har vist, at du som produktionsansvarlig kan skabe resultater, og at du har evnen til både at skabe resultater på den kortsigtede drift og den langsigtede fabriksudvikling. Du udvikler mennesker og kompetencer, og er en dygtig leder, som dine medarbejdere gerne følger. Du har erfaring med at lede ledere og erfaring med direkte produktionsledelse af operatører.

Du er en synlig og nærværende leder, og dine medarbejdere ser dig derfor som et godt forbillede. Du er positiv og motiverende og forstår at skabe vinder-teams. Du er stærk i problemløsning og har analytiske kompetencer, som kan bringes i spil, når dine medarbejdere har brug for din support. Du er naturligvis stærk i kommunikation, så du tydeligt og klart får formidlet resultat, retning og mål. Du evner at gå i detaljen, men taber aldrig overblikket.

Erfaring med Lean og forandringsprocesser samt med fødevaresikkerhed og auditering er en klar fordel.

Kelsen Group tilbyder
Et spændende og udfordrende job med en høj grad af indflydelse. Arbejdspladsen er kendetegnet ved engagerede og dedikerende medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone. Der er tale om en fuldtidsstilling på fabrikken i Ribe med tiltrædelse hurtigst muligt.

Om virksomheden
Kelsen Group A/S er verdenskendt for sine småkager - især de ikoniske brands Kjeldsens og Royal Dansk. Kelsen Group A/S blev grundlagt i 1933 som et mindre familiebageri ude på heden i hjertet af Jylland. I dag er Kelsen Group A/S, sammen med det belgiske selskab Biscuits Delacre, en del af Fine Biscuits Company, der er et Ferrero-tilknyttet selskab.

Kelsen butter cookies bliver bagt i Danmark på virksomhedens produktionssites i henholdsvis Ribe og Nr. Snede. Begge produktionssites er certificeret i henhold til gældende internationale standarder. Hos Kelsen gør de sig umage med at skabe gode smagsoplevelser for forbrugerne, og kvalitet og fødevaresikkerhed er omdrejningspunktet for alt, hvad de laver.

Kelsen Group beskæftiger 350 medarbejdere i Danmark og eksporterer til 80 lande. Læs mere på www.kelsen.com.

Send din ansøgning og CV til PRO&CO allerede i dag via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Industrivej 23
7470 Karup J
Kontaktperson
 
Tlf:
96603203
Adresse:
6760 Ribe
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-10-2021
Udløber:
13-12-2021
Kviknummer:
LJA-82835659
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed