TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

MK ILLUMINATION ApS

|
Midtsjælland
|
Indrykket 16-07-2020

Produktionschef til produktion & montage af juleudsmykninger og forlystelsespark tematiseringer i ind og udland

Vi søger 1 erfaren produktionschef, der kan varetage og koordinere vores produktion og montage afd.

Det er vigtigt, at du er alsidig og kan have mange bolde i luften i et travlt miljø.

Du har erfaring i systemopbygning og planlægningsværktøjer og personen der kan ha oveblik over rigtig mange detaljer i en unika produktion, hvor alt altid skal opfindes og samtidig planlægges.

Det er vigtigt, at du er åben over  for nye måder at gøre ting på, unika produktion til forlystelsesparker og temadekorationer, er en udfordrene opgave, der konstant kræver løsninger og beslutninger.

 

Vi forestiller os at

  • Du har en bred erfaring fra produktions virksomheder med unika produktion.
  • Du har forstand på at lede og motivere et produktion og montageteam.
  • Du har gode leder evner og et solidt overlik.
  • Du kan sikre kvalitet i produktion- og montageprocesser.
  • Du kan lede et team og koordinere ressourcer optimalt.
  • Du kan tage del i opbygning af produktionsstyrings værktøjer i NAV.
  • Du skal planlægge både produktion og montager i ind og udland.
  • Du har erfaring i budget og produktions opfølgning.
  • Digitalisering og NAV implementeringer er et meget vigtigt punkt for virksomheden udvikling og du skal derfor tage en aktiv rolle og bidrage til denne udvikling i samarbejde med lederteamet.

Virksomhedsprofil

MK Illumination og MK-Themedattraction er kendt for den kreative produktion af produkter i verdensklasse til juleudsmykning, dekorationer, tematiseringer og forlystelsesparker.

Vi bruger alle former for materialer (træ, metal, glasfiber, mekanik) af høj kvalitet til fremstilling af produkter og -projekter for at sikre den bedste kvalitet og tilfredsstillelse af vores kunders ønsker og behov. Vores vigtigste marked er forlystelsesparker, indkøbscentre og byer der alle skal ha skabt en oplevelse.

Vi er en gruppe af designere, arkitekter, billedhuggere, malere, svejsere, montører, logistik, projekt- og teknisk ledere, der kan hjælpe vores klient med krav til brugerdefinerede designs, udvikling, fremstilling og installationer af små og store projekter verden over.

Som en del af MK Global, garanterer vi den bedste kvalitet og eksklusive design. Vores produkter og procedurer er løbende underlagt streng kvalitetskontrol og grundige inspektioner. Vi fokuserer på at levere og udføre vores kunders behov og ønsker med perfektion i enhver specifikation og dimension. Alle projekter stammer fra et simpelt koncept til kreative og grafiske illustrationer, til produktion og montage af vores dygtige håndværkere.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, hvor der er stor respekt for hinandens kompetencer og konstant fokus på kvalitet og udvikling. Huset rummer desuden virksomhederne Creation Group og Universal statues.

Ansøgning

Er du parat til at tage disse udfordringerne op, og blive en del af leder teamet i en helt ny verden, der vil give dig både en sjov og spændende hverdag der sjældent er ens, så send en ansøgning og cv til os på: HR@mk-illumination.dk med emnefelt ”produktionschef”.

Hvis du vil vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte MD Rene`Hansen  på rene@mk-illumination.dk eller telefon 20992588


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
MK ILLUMINATION ApS
Fluebæksvej 190
4100 Ringsted
Kontaktperson
Rene Hansen
Adresse:
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-07-2020
Udløber:
10-09-2020
Kviknummer:
LJA-80676182
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Uni Consulting
Skive, Vestjylland
Gem annonce