TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

PROFILPARTNERS ApS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-08-2022

PRODUKTIONSCHEF/DAGLIG LEDER til velfungerende højteknologisk maskinfabrik

Nøgleord:
Du får ansvaret for den videre drift af maskinfabrikken herunder ledelse af 23 dedikerede medarbejdere

Arbejdssted: Hornslet v/Århus

Stillingsbeskrivelse:
Du overtager ansvaret for en meget velfungerende højteknologisk maskinfabrik med stærke kompetencer inden for produktionsteknik, drejning og fræsning med fokus på levering af højkvalitetsprodukter i små og mindre serier.

Virksomheden har en faglig dygtig og meget selvkørende medarbejderstab tilknyttet produktionen. Produktionsudstyret er højteknologisk med flere robotter og de egenudviklede logistik- og IT-løsningerne er velfungerende og effektive.

En meget dedikeret logistikchef, der har været i virksomheden i mange år, har overvejende taget sig af håndtering af kunder og varetagelse af lager- og logistikfunktionen. En bogholder på deltid står for alt inden for økonomi og regnskab.

Virksomheden er den 19. maj 2022 overtaget af en industriel investor, der ønsker at køre virksomheden videre i samme ånd, som den tidligere ejer, der med succes har vækstet virksomheden gennem mere end 20 år. 

Virksomheden er i dag en super moderne højteknologisk velfungerende maskinfabrik med dygtige medarbejder, der har gjort det godt i alle årene.

Planen er, at den tidligere ejer stopper når hans efterfølger er fundet, og det er her, du kommer ind i billedet. Der er tale om en stilling med mange facetter, hvor du både tager det ledelsesmæssige ansvar for en selvkørende skare af medarbejdere, står for produktionsplanlægning, er inde over tilbudsgivning og samtidig varetager de mange administrative opgaver, som ligger i rollen som daglig leder.

Det forventes ikke, at du skal revolutionere noget, men blot at du kører virksomheden videre med samme gode ånd og fokus på at levere gode løsninger i høj kvalitet og naturligvis uden, at du går på kompromis med de gode resultater på bundlinjen.

Der vil være god mulighed for, at du får rollen som Adm. direktør for virksomheden på sigt, hvis du leverer resultater som forventet.

Egenskaber:
Du er er en empatisk moderne leder, der uddelegerer ansvaret, men som samtidig også gerne går forrest og viser vejen.

Du er beslutningsdygtig og handlekraftig, men har samtidig gode menneskelige værdier og gode evner til at anerkende dine medarbejderes indsats.

Da virksomheden er kendt for sit høje kvalitetsniveau, er det vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og ærekær med dit og virksomhedens arbejde, og du går derfor ikke på kompromis med de løsninger, du/I leverer.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinarbejder, maskinmester eller maskiningeniør.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvorfor du har god erfaring inden for produktionsteknik, drejning og fræsning fra en virksomhed, som har fulgt med i den teknologiske udvikling.

Sprogkundskaber/IT:
Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau, og du er vant til at arbejde med IT herunder CNC styrede maskiner.

Løn:
Du får en lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer.

Du tilbydes:
At få ansvaret for en velfungerende maskinfabrik og dermed en stilling, hvor du vil få stor indflydelse på dit eget job og virksomhedens udvikling på sigt.

Mulighed for at blive Adm. direktør for virksomheden på sigt, hvis det går som forventet.

 

 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
PROFILPARTNERS ApS
Birkerød Kongevej 81
3460 Birkerød
Tlf:
43434060
Fax:
43434065
Kontaktperson
 
Tlf:
43434060
Adresse:
3460 Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-08-2022
Udløber:
13-10-2022
Kviknummer:
LJA-83945065
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
København, Storkøbenhavn
Norisol A/S - Glostrup
Glostrup, Storkøbenhavn
EUROFINS BIOPHARMA PRODUCT TESTINGDENMARK A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Gem annonce