TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ConfidenceSearch

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 04-09-2020

Produktionsleder

VIRKSOMHEDEN
Som medarbejder hos Ball Beverage Packaging A/S bliver du en del af noget større. Ball-koncernen er i dag verdens største producent af aluminiumsdåser til øl og læskedrikke, beskæftiger på verdensplan mere end 18.000 medarbejdere og omsatte i 2019 for $11,5 mia. I Danmark er Ball repræsenteret med en fabrik i Fredericia, som årligt producerer ca. 2 mia. aluminiumsdåser. Fabrikken blev etableret i 2008 og beskæftiger i dag 160 dygtige og engagerede medarbejdere. Fabrikken producerer 24 timer i døgnet året rundt. Læs evt. mere om os via www.ball.com


REFERENCE OG RELATIONER
Stillingen refererer til virksomhedens produktionschef.
I direkte reference får du 24 kollegaer, hvoraf ca. halvdelen er faglærte (bl.a. smede og mekanikere) og halvdelen ufaglærte.
Du indgår i et team med produktionschefen, 5 produktionsledere og en CI-specialist og har tæt dagligt samarbejde med bl.a. engineering-teamet, QA manager og EHS manager.
Produktionen er inddelt i tre hovedområder, og hvert hold har en koordinator for hvert område.


STILLINGEN
Som produktionsleder er du ansvarlig for at lede, motivere og udvikle dit team, og du har det driftsmæssige ansvar for produktionsafvikling, drift og teknik/vedligehold under dine vagter samt for sikring af optimal overlevering til næste skiftehold.

Dine hovedopgaver er:

  • Lede, motivere, udvikle og rammesætte - både af/for den enkelte medarbejder og teamet som helhed.
  • Indfri de daglige, ambitiøse produktionsmål samt sikre overholdelse af kvalitetsstandarder og maksimal oppetid.
  • Sikre, at medarbejderne løbende får den nødvendige træning, supervision og feedback, samt at alle teammedlemmer er fuldt bevidste om egen rolle og ansvar
  • Deltage proaktivt og løsningsorienteret i produktionslederteamets arbejde med at sikre sammenhold og ansvarlighed samt fastholde og udvikle den gode kultur i produktionsmiljøet.
  • Medvirke til løbende vedligeholdelse og udvikling af leanstandarder og -processer.
  • Deltage aktivt i den løbende sikring af et godt og sikkert arbejdsmiljø.
  • Deltage tværorganisatorisk i udvikling af overordnede processer, KPI’er, optimeringsaktiviteter og -mål o.a. fælles opgaver/ projekter.
  • Løbende bidrage med idéer og forslag til forbedringer og optimeringer – både i forhold til sikkerhed, arbejdsmiljø og effektivitet.


KVALIFIKATIONER
Den ideelle kandidat har erfaring fra en lignende lederstilling i en moderne linjeproduktion med skiftehold
– meget gerne fra en high-speed og high-volume produktion.

Det er afgørende, at du er en motiverende og rammesættende leder, der er bevidst om værdien af at arbejde med motivation, udvikling og retning for dit team. Du er samtidig resultatorienteret, ambitiøs og målrettet – og formår at omsætte det mindset til skabelse af performancekultur i dit team. Du er bevidst og afklaret omkring din lederrolle og dit lederskab, og du mestrer kunsten at lede via andre (dine koordinatorer).

Du har erfaring med implementering og drift af leandiscipliner o.a. ledelses- og optimeringsværktøjer, er fuldt fortrolig med 5S og vant til at arbejde med målsætninger og KPI’er både for dig selv og dine medarbejdere.
Løbende opfølgning, bl.a. via tavlemøder og synlig ledelse, er en naturlig del af din arbejdsrutine.

Som person er du ansvarsbevidst, handlekraftig og energisk. Du er analytisk velfunderet, og du formår konstant at have fokus på optimeringer og forbedringer samtidig med at du sikrer, at ”maskinen kører”.

Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider samt at du trives i et miljø, hvor tingene går stærkt og der er stort fokus på performance.

Din indgang til jobbet kan både være relevant erfaring suppleret med efteruddannelse eller en uddannelse som maskiningeniør, produktionsingeniør, maskinmester el.lign.


ARBEJDSTID
Arbejdstiden på skiftehold pt. med 12 timers vagter. Fordelingen er to dagvagter, ét døgn fri, to nattevagter, 6 døgn fri.


LØN MV.
Fast løn + pension og bonusordning.
Du behersker engelsk i skrift og tale, da dette er koncernsprog.
Bopæl max 1 times kørsel fra virksomheden.
Location: Vejlbyvej 29, 7000 Fredericia.Vedr. beskyttelse af persondata
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender i.fbm. din ansøgning ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.
Klik på "søg stillingen" nedenfor for at fremsende relevante dokumenter.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
ConfidenceSearch
Vejlbyvej 29
7000 Fredericia
Kontaktperson
 
Tlf:
27879455
Adresse:
7000 Fredericia
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-09-2020
Udløber:
29-10-2020
Kviknummer:
LJA-81016566
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
ConfidenceSearch
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed
Lignende job
BENDIX ARKITEKTFIRMA ApS
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
SENSU A/S
Skive, Vestjylland