TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Region Sjælland

|
Vestsjælland
|
Indrykket 24-11-2021

produktionsleder

Sygehusene i Region Sjælland inkl. Psykiatri hospitalers personale kantiner og med base i Regionshuset Alleen 15 4180 Sorø.

Søger velkvalificeret produktions leder til IPL.

Ansøgnings frist 17 dec. 2021

Ansættelse senest 1 marts 2022.

Da vores sygehus kantiner i Region Sjælland har rygende travlt, laver vi nu en opdeling af organiseringen med en ekstra produktionsleder. Stillingen har base i Regionshuset i Sorø men dækker hele Region Sjælland, dvs. Holbæk, Roskilde, Køge, Ringsted, Slagelse, Næstved og Nykøbing F sygehuse, hertil også alle Psykiatri sygehusenes kantiner i Roskilde, Slagelse og Vordingborg. Der stilles bil til rådighed som også har sin base i Sorø.

Personale kantinerne i Region Sjælland, driftes af IPL (indkøb, produktion, og logistik)

Produktionslederen er ansvarlig for bespisning af vores medarbejder på alle sygehuse i hele Region Sjælland, samt servicering af forplejning omkring møder, receptioner, jubilæer osv. Vi bespiser ca. 3500 - 4000 kunder om dagen.

Produktionslederen har ligeledes ansvaret for ca. 70 medarbejdere ansat i kantinerne, fordelt ud på 10 matrikler i hele Region Sjælland.

Du vil blive ansvarlig for den daglige drift af kantiner på distance, herunder også medarbejderne. Du skal gennemfører M.U.S samtaler, bistå med bemandings planer, ferieafholdelse, opretholdelse af den daglige drift, ved hyppige besøg rund til alle vores kantiner i Region Sjælland. Vores kantiner er en blanding af modtage køkkener, men også køkkener der har egen produktion. Du skal være med til at udvikle værktøjer for at understøtte en optimal drift, sammen med andre leder på dit niveau.

Du skal sikre den nødvendige koordinering i alle kantinerne samt reference til cafe /kantine chefen, for at sikre driften hele vejen rundt.

Du har en køkkenfaglig baggrund som kok, slagter, produktionsleder, professions bachelor i køkkenledelse, eller lignende med nogle års erfaring som leder.

Vi lægger vægt på du er yderst selvstændig, positiv og udadvendt med gode samarbejdsevner, der kan få en hverdag til at lykkedes.

Du er desuden serviceminded og fleksibel, har et godt humør og er god til at lede og motiverer dit team af medarbejder.

Du har gode IT kompetencer, da meget af vores dagligdag arbejde og kommunikation foregår over IT og Excel.

Du er selvkørende og kan administrerer egne opgaver i henhold til deadlines.

Vi tilbyder et spændende og meget afvekslende job, med et godt arbejdsmiljø.

Du får mulighed for, sammen med din nærmeste leder og kollegaer i Region Sjælland, at skabe indholdet i stillingen som produktions leder i IPL.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte kantinechef i IPL Indkøb Produktion og Logistik Mogens Randall Jensen, telefon 24 97 41 26.

Lyder jobbet som noget for dig så send os en motiveret ansøgning med cv og relevante uddannelsespapirer via linket "Søg job"

Ansøgningsfrist: 17 dec. 2021

Samtaler: Afholdes løbende.

Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på kr. 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø
Tlf:
40352757
Kontaktperson
 
Tlf:
70155000
Adresse:
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-11-2021
Udløber:
17-12-2021
Kviknummer:
LJA-82996107
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Professionshøjskolen Absalon, Campus Kalundborg
Kalundborg, Vestsjælland
Gem annonce