TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skelmose ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 16-06-2021

Produktionsleder søges til Torring A/S

Tør du tage ansvar og træffe beslutninger?

Torring A/S søger en struktureret og synlig produktionsleder, der får ansvaret for planlægning og afvikling af produktionen, samt personaleansvar i en produktionsafdeling på ca. 10 personer.

Torring A/S er en projektvirksomhed med et stærkt vækstpotentiale og er specialiseret i projektudvikling, salg, service og installering af innovative elektroniske skabs- og adgangssystemer til universiteter, pharma-industrien, idrætsanlæg, svømmehaller og virksomheder.

Primære arbejdsopgaver

  • Produktionsplanlægning og -afvikling
  • Løbende produktionsoptimering
  • Drift og vedligehold af bygninger, maskiner og øvrigt udstyr
  • Personaleansvar og MUS-samtaler
  • Kvalitetsikkerhed og -kontrol
  • Arbejdsmiljø

Personprofil

Du har erfaring fra en lignende stilling som produktionsleder i en ordreproducerende virksomhed, gerne fra metal- eller træbranchen. Du har indgående kendskab til produktionsplanlægning og -afvikling. Du kan være uddannet som produktionsteknolog eventuelt med en håndværksmæssig baggrund og har gode IT-kompetencer og behersker Office-pakken. Desuden har du gode sprogkundskaber på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Du er en synlig leder, der er ansvarsfuld og kan træffe beslutninger, har en naturlig autoritet og kan motivere andre. Som person er du struktureret med sans for detaljen. Du er selvstændig og trives med at løse mange forskellige arbejdsopgaver. Desuden er du udadvendt og kan lide af have travlt.

Virksomheden tilbyder

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension og sundhedsforsikring.

Yderligere oplysninger/ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Om virksomheden

Torring A/S er en moderne virksomhed med mange års erfaring, der har specialiseret sig i produktion af opbevaringsinventar og låsesystemer til svømmehaller, idrætsanlæg, uddannelsesinstitutioner, pharma-industrien og andre virksomheder. Torring A/S ligger i Vejle og beskæftiger ca. 20 medarbejdere.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skelmose ApS
Energivej 12
6700 Esbjerg
Kontaktperson
 
Tlf:
40840133
Adresse:
7100 Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-06-2021
Udløber:
07-08-2021
Kviknummer:
LJA-82262009
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
Skelmose ApS
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed