TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

HKScan Denmark A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 31-03-2021

Produktionsleder til fødevarevirksomhed

Få en selvstændig og indflydelsesrig rolle i produktionen, hvor du kommer til at gå forrest for at nå de fælles mål. Samtidigt med, at du vil være med til at gøre en forskel, når det drejer sig om at levere det mest klimasmarte valg til aftensmaden til vores forbrugere. Du vil stå i spidsen for vores 2 nathold med ca. 25 medarbejdere på hvert hold i ferskvareproduktionen i Vinderup, som arbejder 3 dage a 12 timer fra søndag aften kl. 19.00 til lørdag morgen kl. 7.00.

Din egen arbejdstid er fleksibel, da du sammen med dine 2 produktionsassistenter skal sikre

ledelsesbemandingen over ugen - og du er et naturligt omdrejningspunkt for dette. Du vil som udgangspunkt have en 5 dags uge og typisk arbejde i tidsrummet mellem kl. 22.00 - 06.00 eller kl.23.00 - 07.00.

Vær med til at sikre vores høje kvalitet Dit overordnede ansvar bliver at sætte retning og vise vejen for dine driftsassistenter og medarbejdere, så I sammen når de ambitiøse mål for området. Du medvirker til løbende forbedringer og konstant stræben efter at blive ”bedre end i går”, så vi kan løfte vores kvalitet, effektivitet og indtjening. Herudover bliver dine opgaver:

  • Deltagelse i sikkerhedsarbejde og runderinger med arbejdsmiljørepræsentanter og dit team.
  • Fokus på at mindske risikoen for reklamationer og fejl i produktionen og fastholde det høje kvalitets- og hygiejneniveau.
  • Fokus på at sikre bedst muligt udbytte og udnyttelse af råvarer via opfølgning og proaktive tiltag i samarbejde med planlægningen.
  • Fastholde kontinuerlig udvikling af effektivitet i afdelingen, blandt andet via overblik over processer, procedure og bemanding, samt brug af lean.  
  • Opdatere produktionsplaner, afholde sygesamtaler og rekruttere/afskedige.
  • Opfølgning på nøgletal i egen afdeling med dine medarbejdere.
  • Afholde tavlemøder i afdelingen for alle medarbejdere.
  • Sikre afrapportering og overlevering af nattens forløb til dagholdene.

Du kommer også til at skulle udfordre og bidrage aktivt i lederteamet i Ferskafdelingen på tværs af dag- og nathold, og understøtte ferskvarechefen i at sikre en konstant høj effektivitet og leveringsevne på tværs af dag- og nathold. Vi hjælper dig med at komme godt fra start og bidrager med sparring, gode råd, opmuntring og konkrete redskaber samt knowhow.

For at lykkes i jobbet kræver det at: Du har et højt energiniveau og finder det motiverende, at du ikke ved, hvad dagen i morgen bringer - vi har meget kort lead time fra kunderne bestiller, til varerne skal være på vej, derfor er hverdagene meget varierende.

Du tænker fremad, kan holde hovedet koldt og tager de rigtige beslutninger – også når det går stærkt.

Du har ledelseserfaring og sandsynligvis erfaring inden for fødevarer og produktion. Du foretrækker at have fingeren på pulsen og ”tid på gulvet”, hvilket er essentielt for succes. Vi tilbyder dig:

En vigtig rolle i at drive produktionen mod nye højder. HKScan er en velkonsolideret international virksomhed med en klar strategi og en ledelse, der bakker op. Et foranderligt job, hvor du får mange udfordringer og et fantastisk team, som er opsat på at lykkedes i fællesskab – vi udfordrer, udvikler og lykkedes i fællesskab.

Du vil som oftest have en almindelig 5 dags uge på nathold, da dine to driftsassistenter følger, hver sit hold, der kører 3x 12 timers vagter. Du kan forvente, at der af og til kan forekomme mødeaktivitet på daghold. Arbejdsstedet er på vores fabrik i Vinderup.

Vi holder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette kandidat, så tøv ikke med

at sende din ansøgning af sted med det samme. Ønsker du yderligere oplysninger, er du

velkommen til at kontakte Ferskvarechef Michael Østergaard Lyst på telefon: 60 37 21 44.

Lær mere om HKScan i denne video: https://www.youtube.com/watch?v=s6LDJh_0Q9M&feature=emb_title

Du kan læse mere om HKScan Denmark på https://bit.ly/35PzCCh

Eller https://www.rosekylling.dk/


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
HKScan Denmark A/S
Tværmosevej 10
7830 Vinderup
Tlf:
74673025
Fax:
99959540
Kontaktperson
 
Tlf:
60372144
Adresse:
7830 Vinderup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-03-2021
Udløber:
26-04-2021
Kviknummer:
LJA-81902690
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Fanø Kommune
Fanø, Syd- og Sønderjylland
ISS Facility Services A/S
Gladsaxe, Storkøbenhavn
Gem annonce