TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MatchMind A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 17-02-2021

Produktionsleder til Lyras A/S

Lyras A/S i Aalborg ønsker at styrke deres produktionsafdeling. De søger, til en nyoprettet stilling, en person som selvstændigt skal stå for opstarten af en montageafdeling, herunder planlægning og styring af produktionen samt et mindre lager.

Brænder du for at gå forrest, så tilbyder Lyras et spændende job, hvor frihed og ansvar følges ad. Du vil repræsentere en innovativ og fremadstormende virksomhed i vækst, som er nytænkende omkring bæredygtighed og optimering af en traditionel produktionsmetode. Vil du med på rejsen?

Se video om Lyras her; www.youtube.com/watch?v=3DFI0HyQ1Hk

Opgaven

Lyras A/S projekterer og konstruerer selv alle anlæg. Anlæggene opsættes og testes på eget testcenter inden levering hos kunden. Kunderne er primært mejerier, fødevareindustrien og industrier der kold pasteuriserer deres fødevarer.

Som produktionsleder bliver det din opgave at skabe en struktur, der sikrer en effektiv montage af anlæggene - og med høj kvalitet. Du vil, især i starten, deltage i montagedelen, så du har fuldt indblik og overblik - og dermed mulighed for at strukturere processerne. Alle dele bliver produceret hos underleverandører og bestilt løbende til de solgte anlæg. Optimering af lageret bliver også dit ansvar, så logistikken følger med den stigende efterspørgsel på mængden af solgte anlæg. Der vil hurtigt blive ansat medarbejdere i produktionen, og der forventes, at der ultimo 2021 er 3-5 ansatte i produktionen. Planlægning af ressourcerne, både medarbejdere og materialer, vil derfor være stigende, og målet er, at der på sigt er et produktionshold på 8-10 medarbejdere i afdelingen. Du vil derfor, hen over tid, få mere ledelsesansvar og et øget fokus på arbejdsprocesser samt planlægning af produktionen.

Arbejdsopgaver:

 • Planlægning og styring af montage, produktion og lager
 • Ledelse af medarbejdere
 • Kvalitetssikring af processer og produkterne
 • Ansættelse af timelønnede og fritidsmedarbejdere
 • Være medarbejdende i produktionen på montageopgaver
 • Sikre at leveringstidspunkter overholdes
 • Bibeholde en god arbejdskultur
Personlige kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en baggrund som enten produktionsteknolog, maskinmester og/eller har erfaring fra en lignende stilling. Du må gerne have erfaring med produktion og kendskab til rustfri materialer samt montage. Som person er du struktureret og kvalitetsbevidst, og du sætter en ære i, at kunderne får deres anlæg til tiden og i rette kvalitet. Er du nyuddannet, er det vigtigt med en baggrund som håndværker og ellers minimum et par års erfaring.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har lyst til at tage ansvar og gå forrest
 • Har arbejdet med, eller er motiveret for at arbejde med, proces- eller produktionsanlæg
 • Taler og skriver dansk og engelsk
 • Er fortrolig med Office-pakken
 • Er struktureret, ansvarsbevidst og selvstændig

Der tilbydes en lønpakke efter kvalifikationer, relevante kurser og seminarer.

Er du interesseret?

Kontakt os endelig, hvis det lyder interessant. Spørgsmål kan rettes til Niels Møller på 30 21 45 15.

Klik på "Send ansøgning" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Lyras A/S er en dansk produktionsvirksomhed i Aalborg, som blev grundlagt i 2017 baseret på 3 foregående års grundig forskning og udvikling. De er i dag 15 ansatte og forventer en stor vækst de kommende år. Markedet er positivt overfor deres patenterede teknologi, og de møder stor anerkendelse fra især mejeri- og juiceindustrien.

Lyras vandt i 2020 årets klimaiværksætterpris for deres højteknologiske løsning, der kan pasteurisere flydende fødevarer uden varme og med et minimalt energi- og vandforbrug sammenlignet med den traditionelle pasteurisering, hvor en væske varmes op og køles ned igen. Lyras gør det samme ved hjælp af UV-lys – bare bedre, hurtigere og mere effektivt.

De har modtaget mange flotte priser for deres løsninger; https://lyras.dk/competitions/

Læs mere om virksomheden på www.lyras.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
MatchMind A/S
Gasværksvej 30B
9440 Aabybro
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse:
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-02-2021
Udløber:
14-03-2021
Kviknummer:
LJA-81730436
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Job i virksomheden
MatchMind A/S
Jammerbugt, Nordjylland
MatchMind A/S
Jammerbugt, Nordjylland
MatchMind A/S
Aalborg, Nordjylland
Beliggenhed
Lignende job
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn