TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ADECCO A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 22-07-2020

Produktionsmedarbejdere til vikariater hos BLÜCHER søges!

Ser du dig selv arbejde for en større virksomhed indenfor produktion af metal og kan du nikke genkendende til maskinbetjening, pladebearbejdning, slibning og andet forefaldende arbejde? Så er det dig vi søger! Du kan forvente at vikariatet er længerevarende.

Din rolle:

Din primære opgave vil være at betjene maskineri indenfor pladebearbejdning, svejsning, slibning og andet forefaldende arbejde. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, men også indgå i samarbejde med øvrige kollegaer og afdelinger. Du vil typisk få en primær arbejdsplads, men i perioder kan der forekomme opgaver i andre afdelinger, hvorfor det er afgørende, at du trives med en varieret arbejdsdag og er fleksibel.

Dig som person:

Det er afgørende for succes i denne stilling, at du er kvalitetsbevidst og har sans for detaljen.
Du er derudover:

  • Nysgerrig og opsat på at lære nyt
  • Positiv og omstillingsparat
  • Struktureret og systematisk
  • Ansvarsbevidst, selvstændig og initiativrig

Det er en fordel, hvis du har lavet noget lignende før, men ikke afgørende for stillingen. Derudover er kendskab til LEAN samt truckcertifikat en fordel.

Hvorfor vælge os?

Din arbejdsgiver vil være Adecco A/S som tilbyder dig tilknytning til konsulenter, som sikrer at varetage dine interesser, og som til hver en tid står parat til at hjælpe dig. Som HR partner for vores kunde, er det vores opgave at finde de helt rette medarbejdere.

Hos vores kunde, vil du som vikar, være en del af en virksomhed, hvor stemningen er atmosfæren er i top, og du vil med sikkerhed blive modtaget med åbne arme.

Derudover tilbyder kunden attraktiv løn gældende efter overenskomst.

Vi søger løbende medarbejdere og der vil komme vagter og stillinger løbende. Der vil være mulighed for arbejde både på dag-, aften- og nathold samt weekendarbejde.

Har ovenstående vakt din interesse bedes du søge stillingen via vores hjemmeside. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på +45 3838 7030.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
ADECCO A/S
Pugdalvej 1
7480 Vildbjerg
Kontaktperson
 
Tlf:
4538387030
Adresse:
7480 Vildbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-07-2020
Udløber:
07-08-2020
Kviknummer:
LJA-80707466
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Beliggenhed
Lignende job