TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Dal-Bo A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 02-07-2019

Produktionsplanlægger

Dal-Bo A/S er en mellemstor danskejet maskinfabrik, som udvikler, producerer og sælger landbrugsmaskiner til mere end 40 lande. Vi er beliggende i naturskønne Randbøldal, og beskæftiger ca. 95 medarbejdere i ind- og udland. Vi er i en rivende udvikling, og ønsker at udvikle produktionsteamet med en Produktionsplanlægger, som på sigt får ansvaret for planlægningen og afviklingen af vores samlede produktion.

Om jobbet:
Vi er i fuld gang med at skabe en visuel fabrik, ændre vores produktions set-up fra funktionsopdelt fabrik til celler, efter LEAN principperne. Vores fokus er i hovedoverskrifter: vareflow og Kaizen. Krydret med indførelsen af ny automatiseringsteknologi og produktdesignoptimeringer.

En PTA og kvalitetsafdeling er etableret over de seneste 6 måneder og nu er tiden kommet til at styrke planlægningen. Vi er i gang med at etablere mindre produktionsteams og ønsker at styre vores produktionsafvikling, som et mix imellem KANBAN varer og fokus varer. Vi benytter Microsoft NAV og du skal være med til at tage MPS modulet i brug.

Vores planlægningsteam vil bestå af den nuværende og den nye kollega, som vi her rekrutterer. Den nuværende kollega har varetaget planlægningsrollen hos Dal-Bo de seneste 11 år. Du vil således indgå i et team der varetager planlægningsrollen i bred forstand: sparring med Salgsafdelingen omkring ordre placering kontra kapacitet, kapacitetsoverblik på team niveau, informere produktionsteams omkring prioriteringen af deres produktionsafvikling, opfølgning på produktionsafviklingen, informere shipping og kundesupport omkring leveringstidspunkt, opdatering af KPI-tavle, varedisponering på udvalgte varegrupper, opfølgning på tidsregistrering og efterkalkulationer, foreslå indsatsområder for Kaizen-arbejdet baseret på beregninger.

Indkøb og planlægning arbejder tæt sammen og er stedfortræder for hinanden. En mindre del af opgaverne vil derfor også omfatte: indkøbsordre opfølgning, faktura kontrol, prisopdatering i NAV, udarbejde leverandør statistikker og bidrage til at identificere indsatsområder.

Om dig:
Tilgangen til stillingen kan være mange, men du skal være klar til at tage ansvar og kommunikere direkte med vores produktionsteams og kollegaerne generelt. Vores ideelle kandidat kommer med en uddannelse som produktionsingeniør, Supply Chain uddannelse på Master niveau eller tilsvarende. Du har flere års dokumenteret erfaring fra et planlæggerjob i et LEAN miljø.

Dine kvalifikationer:
• Du tænker logisk, systematisk og er databaseret. Er vedholdende i dit arbejde og arbejder struktureret.
• Du er IT bruger på højt niveau. Fordel med erfaring med NAV.
• Du er kvalitetsbevidst ifht. dit ansvarsområde. Vi følger vores opgaver ”til dørs”.
• Du udviser energi, ro og overblik, og undersøger sagen hvis der skulle opstå mangler i en ordre.
• Du behersker Dansk og Engelsk i skrift og tale.
• Du er omgængelig, og bidrager positivt til vores sociale arbejdsmiljø.

Tiltrædelse:
1. september eller efter aftale.

Arbejdssted:
Fabrikken i Randbøldal, beliggende imellem Vejle og Billund.

Sådan ansøger du

Hvis du vil høre mere om muligheden, eller ønsker at sende din ansøgning, kan du skrive til Produktionschef Bo Toft Hansen bth@dal-bo.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Dal-Bo A/S
Bindeballevej 69
7183 Randbøl
Kontaktperson
 
Adresse:
7183 Randbøl
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2019
Udløber:
02-08-2019
Kviknummer:
LJA-74300153
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Beliggenhed
Lignende job
Uni Consulting
Aarhus, Østjylland
TMK A/S
Holstebro, Vestjylland
Gem annonce