TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PRO&CO A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 05-10-2021

Project Manager

For CALDAN CONVEYOR A/S søger vi en Project Manager, der motiveres af at drive store tekniske komplekse projekter. Du er med i hele processen lige fra salgssupport til endelig overlevering til kunden. Slutkunden er ofte større internationale kunder, hvilket giver en dynamisk hverdag med en alsidig opgavevifte.

Som Project Manager bliver du en del af projektafdelingen, hvor du vil få til ansvar at styre nogle af CALDAN’s mange projekter. Din hverdag vil foregå i et teknisk projektorienteret miljø, hvor du er bindeleddet mellem andre nøglefunktioner, der sikrer rettidig leverance på projektet. CALDAN har specialiseret sig i at levere kundespecifikke transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien – kvalitetsløsninger – fra store komplekse projekter til mindre specialanlæg. Slutkunderne er ofte højt-profilerede i et bredt spænd af brancher, lige fra husholdningsapparater til landbrugsmaskiner eller leverandører til automobilindustrien. CALDAN leverer også mindre anlæg til den lokale overfladebehandler.

Du kommer til at beskæftige dig med projektledelse af CALDAN’s leveranceprojekter, herunder:

  • Planlægning af projektet, herunder synliggør ressourcebehov fra øvrige afdelinger
  • Afklaring af layouts i samarbejde med kunden
  • Afholde og deltage i projektmøder i ind- og udland
  • Igangsætte produktionsgrundlag
  • Igangsætte konstruktion og test af projektspecifikke løsninger samt design reviews af disse
  • Igangsætte og godkende installationsguide og dokumentationsgrundlag
  • Opfølgning på projektøkonomi
  • Kontakt til montører "on site" under installation og tilbagemelding til montører på montagerapporter

Derudover har du en aktiv deltagende rolle i standardisering, produktoptimering og udvikling. Da du får en stor international kontaktflade i virksomheden, er det vigtigt, at du er kommunikativ stærk, og vidensdeling med samarbejdspartnere og kolleger falder dig naturligt.

Du bidrager med stort overblik, kan visualisere forløb, og du er altid et step foran. Du har en pragmatisk tilgang til opgaveløsningen og altid med et skarpt øje på dine deadlines. Du vil komme til at arbejde med 5-6 projekter ad gangen af varierende størrelse og altid med mulighed for sparring med dine kollegaer. Der må forventes rejseaktivitet i niveauet 20-50 dage årligt.

Du har formentlig en uddannelse som maskinmester, ingeniør, automatiktekniker eller anden lignende teknisk baggrund, gerne suppleret med mekanisk erfaring indenfor f.eks. stål, montage eller automation og styring. Har du en teoretisk projektlederuddannelse, er det en fordel. Du kommunikerer på dansk og engelsk på højt niveau både i skrift og tale, og behersker du yderligere et internationalt sprog, er det en fordel, men ikke et krav. Virksomheden bruger Navision/Business Central som ERP-system.

Du har et personligt drive og er i stand til selv at prioritere og tilrettelægge din arbejdsdag, samt at få afsluttet opgaverne. Du har forretningsforståelse, en positiv tilgang til arbejdet både når det gælder udfordrende opgaver og de mere rutineprægede. Du er holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt, og du sætter pris på medindflydelse og tager aktivt ansvar for dine opgaver. Du har en venlig og imødekommende tilgang, og du trives i samarbejdet med både kunder og kollegaer, såvel som i et forandringspræget miljø.

Du tilbydes et ansvarsfuldt, spændende og udfordrende job i en international vækstvirksomhed, der arbejder med nogle af de helt store industrivirksomheder i såvel Danmark som udland. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag. Din løn fastsættes individuelt efter kvalifikationer – virksomheden tilbyder pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling. Stillingen har reference til virksomhedens CPO. Tiltrædelse snarest muligt.

CALDAN CONVEYOR A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Aarhus, og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer og monterer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver i både ind- og udland. CALDAN er i stor vækst og har 2 gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet og har en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England og Frankrig og beskæftiger 140 engagerede medarbejdere. Læs mere på www.caldan.dk

Send din ansøgning og CV til PRO&CO via knappen "Søg stillingen".

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
Industrivej 23
7470 Karup J
Kontaktperson
 
Tlf:
96603206
Adresse:
8464 Galten
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2021
Udløber:
30-11-2021
Kviknummer:
LJA-82757494
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
PRO&CO A/S
Viborg, Midtjylland
PRO&CO A/S
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed