TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

PRO&CO A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 12-08-2022

Project Manager

For CALDAN CONVEYOR A/S søger vi en Project Manager, der motiveres af at drive store tekniske komplekse projekter. Du er med i hele processen lige fra salgssupport til endelig overlevering til kunden. Slutkunderne er typisk - større internationale kunder, hvilket giver en dynamisk hverdag med en alsidig opgavevifte.

Som Project Manager bliver du en del af en international projektafdeling, hvor du vil få til ansvar at styre nogle af CALDAN’s mange projekter. Din hverdag vil foregå i et teknisk projektorienteret miljø, hvor du er bindeleddet mellem kunden og andre interne nøglefunktioner, der sikrer rettidig leverance på projektet. CALDAN har specialiseret sig i at levere kundespecifikke transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien – kvalitetsløsninger – fra store komplekse projekter til mindre specialanlæg. Slutkunderne er ofte højt-profilerede i et bredt spænd af brancher, lige fra husholdningsapparater til landbrugsmaskiner eller leverandører til automobilindustrien. CALDAN leverer også mindre anlæg til den lokale overfladebehandler.

Du kommer til at beskæftige dig med projektledelse af CALDAN’s leveranceprojekter, herunder:

  • Planlægning og gennemførelse af projektet, herunder synliggør ressourcebehov fra øvrige afdelinger
  • Afholde og deltage i projektmøder i ind- og udland
  • Afklaring af layouts i samarbejde med kunden
  • I samarbejde med R&D og Designafdelingen at udarbejde den tekniske løsning
  • Igangsætte konstruktion og test af projektspecifikke løsninger samt design reviews af disse
  • Igangsætte produktionsgrundlag i Microsoft Business Central
  • Igangsætte og godkende installationsguide og dokumentationsgrundlag
  • Sikre gennemførelse af installation og idriftsætning hos kunder, og holde løbende kontakt til montørerne "on site"
  • Opfølgning på projektøkonomi

Derudover har du en aktiv deltagende rolle i standardisering, produktoptimering og udvikling. Da du får en stor international kontaktflade i virksomheden, er det vigtigt, at du er kommunikativ stærk, og vidensdeling med samarbejdspartnere og kolleger falder dig naturligt.

Du bidrager med stort overblik, kan visualisere forløb, og du er altid et step foran. Du har en pragmatisk tilgang til opgaveløsningen og altid med et skarpt øje på tid, kvalitet og projektøkonomi. Du vil komme til at arbejde med 5 - 10 projekter ad gangen af varierende størrelse og altid med mulighed for sparring med dine kollegaer. Der må forventes rejseaktivitet i niveauet 10 - 30 dage årligt.

Du har formentlig en uddannelse som maskinmester, ingeniør, automatiktekniker eller anden lignende teknisk baggrund, gerne suppleret med mekanisk erfaring indenfor f.eks. stål, montage eller automation og styring. Har du en teoretisk projektlederuddannelse, er det en fordel. Du kommunikerer på dansk og engelsk på højt niveau både i skrift og tale, og behersker du yderligere et internationalt sprog, er det en fordel, men ikke et krav. Du er rutineret bruger af Microsoft Office og et eller flere projektstyringsværktøjer.

Du har et personligt drive og er i stand til selv at prioritere og tilrettelægge din arbejdsdag, samt at få afsluttet opgaverne. Du har forretningsforståelse, en positiv tilgang til arbejdet både når det gælder udfordrende opgaver og de mere rutineprægede. Du er holdspiller, men kan også arbejde selvstændigt, og du sætter pris på medindflydelse og tager aktivt ansvar for dine opgaver. Du har en venlig og imødekommende tilgang, og du trives i samarbejdet med både kunder og kollegaer, også selvom det kan kræve en indsats at forstå kulturforskelle. Du befinder dig godt i et forandringspræget miljø, og udviser generelt forståelse og overskud overfor både kollegaer og kunder - også når projekterne ikke løber som forventet. Du er serviceminded og professionel i din kommunikation uanset budskabets karakter.

Du tilbydes et ansvarsfuldt, spændende og udfordrende job i en international vækstvirksomhed, der arbejder med nogle af de helt store globale industrivirksomheder. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag. Med fast base på kontoret i Galten har du specialisterne indenfor rækkevidde. Her hersker en kultur af hjælpsomhed, uanset om du befinder dig i produktionen, på lageret eller i administrationen. Dit arbejde er nemmere, når du har den fulde viden om produkterne og forståelsen for processerne. I onboardingen får du tilknyttet en makker, som vil sørge for den indledende introduktion og følger dig, i det omfang der er nødvendigt, indtil du er klar til at stå på egne ben. Din løn fastsættes individuelt efter kvalifikationer – virksomheden tilbyder pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling. Stillingen har reference til virksomhedens CPO. Tiltrædelse snarest muligt.

CALDAN CONVEYOR A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Aarhus, og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer og monterer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver i både ind- og udland. CALDAN er i stor vækst, og har 2 gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet og har en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England, Frankrig, Kina og Indien, og beskæftiger 140 engagerede medarbejdere. CALDAN er en del af svenske Axel Johnson International. En koncern der ejer 150 virksomheder og har 4400 medarbejdere ansat, fordelt i 30 lande. Læs mere på www.caldan.dk

Send din ansøgning og CV til PRO&CO via knappen "Søg stillingen" herunder.

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
PRO&CO A/S
La Cours Vej 8
7430 Ikast
Kontaktperson
 
Tlf:
96603206
Adresse:
8464 Galten
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-08-2022
Udløber:
07-10-2022
Kviknummer:
LJA-83925841
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Skanderborg, Østjylland
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Skanderborg, Østjylland
Gem annonce