TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

YIT Danmark A/S - Tinglev kontor/fabrik/vejhold

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 22-11-2019

Projekt- og entrepriseledelse

Vil du arbejde med projekt- og entrepriseledelse, i et dynamisk og ambitiøst miljø, hvor engagement og forandringsparathed er nøglekompetencer, så er du måske YIT’s nye entrepriseleder.

YIT Danmark A/S søger nu en dygtig og ambitiøs entrepriseleder, til vores Sønderjyske afdeling med base i Tinglev.


Om stillingen:

Du vil blive en del af et mindre, men dynamisk og engageret team, som arbejder med projekt- og entrepriseledelse, indenfor en bred vifte af asfalteringsopgaver. Du vil blive fagligt og personligt udfordret, indenfor entrepriseledelse, økonomi- og ressourcestyrring samt planlægning, og få en bred kontaktflade, både internt og eksternt.

Om dig:

Vi lægger vægt på dine kompetencer indenfor projektledelse og planlægning, samt dit engagement og udviklingsfokus. Du har gerne en uddannelse som ingeniør, bygningsingeniør eller tilsvarende, men det er ikke et krav - du kan også sagtens komme fra en lignende stilling i Entreprenørbranchen, derfor er brancheerfaring heller ikke et krav, men det er lysten til læring, der er afgørende. Vi forventer, at du er resultat- og handlingsorienteret, samt besidder gode samarbejdsevner og ikke mindst, et godt humør.

Vi tilbyder dig:

Du får en dynamisk hverdag, bestående af mange forskelligartede opgaver, og muligheden for at dygtiggøre dig, indenfor flere fagområder. Med over 300 ansatte i Danmark, er der rig mulighed for professionel sparring. Vi vægter arbejdssikkerhed og trivsel højt.

Er du interesseret eller har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte Entreprisechef René Smidt på 2141 1735.


Vi vil gerne modtage din ansøgning hurtigst muligt, men venter gerne på den helt rigtige kollega. Stillingen bliver derfor også besat, når vi har fundet den rigtige kollega.

Mærk ansøgningen  “Entrepriseleder” og send den til job@yit.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
YIT Danmark A/S - Tinglev kontor/fabrik/vejhold
Mads Clausens Vej 6
6360 Tinglev
Kontaktperson
Rene Smidt
Tlf:
74662444
Adresse:
6360 Tinglev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-11-2019
Udløber:
23-12-2019
Kviknummer:
LJA-77693135
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Job i virksomheden
YIT Danmark A/S - Tinglev kont
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed
Lignende job
ZÜBLIN A/S
Aarhus, Østjylland
Gem annonce