TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danmarks Tekniske Universitet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-09-2022

Projektassistent

Fleksibel og kreativ kollega til support af DTU X-Tech og DTU Board Education.

Vi søger en struktureret og kreativ multimediedesigner til grafisk produktion, med erfaring og stor interesse for sociale medier og et naturligt servicegen. Stillingen giver mulighed for fleksible arbejdstider.

Jobbet
Jobbet vil indebære en række selvstændige opgaver, herunder:

  • Produktion og opdatering af materiale til kurser, messer og events herunder både skiltning, informationsmateriale og materiale til præsentation af projekter.
  • Gennemførelse af events i forbindelse med projekterne samt rapportering herom.
  • Support til studerende og kursister på vores kurser, herunder koordinering af aktiviteter og deltagerrettet kommunikation.

Vores forventninger til dig
Vi forventer at du er servicemindet, fleksibel og selvstædigt kan strukturere dine opgaver og sikre leverancer af en høj faglig kvalitet, i sammenspil med dine kollegaer.

Du skal have
  • Grafiske kompetencer (eks. multimedie design)
  • Erfaring med SoMe
  • Erfaring med kampagner og nyhedsbreve
  • Erfaring med UX og flowoptimering
  • Kan begå dig skriftligt på dansk og engelsk

Hvad tilbyder vi dig
På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed. Vi sørger selvfølgelig for, at du samtidig får den nødvendige sparring og kompetenceudvikling.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Du ansættes som fuldmægtig.

Stillingen er på 10 timer og ønskes besat pr. 1. november 2022 eller snarest derefter.

Arbejdssted er DTU Lyngby Campus, med mulighed for delvist hjemmearbejde.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 26. september 2022. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Programme Manager, Danny Grydholt-Jantzen, på dangry@dtu.dk. Læs mere om DTU X-Tech her og DTU Board på her. https://www.entrepreneurship.dtu.dk/education/x-tech-entrepreneurship https://lifelonglearning.dtu.dk/en/learn-for-life-en/executive-education-en/board-education/

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

På DTU Entrepreneurship er vores primære arbejdssprog engelsk, men til denne stilling har vi brug for en kollega der taler og skriver både engelsk og dansk. Da DTU Entrepreneurships arbejdssprog er engelsk følger her en kort introduktion til DTU Entrepreneurship på engelsk. Du kan læse mere på centrets hjemmeside: www.entrepreneurship.dtu.dk/About-us. The Centre brings entrepreneurship research and education together, which forms the basis for increased activities across departments and disciplines. Diverse entrepreneurial teams and early dialogue between researchers, entrepreneurs, industrialists, and investors are essential to successfully transfer technology from university to market and build ground-breaking solutions to real world problems. Bringing together diverse entrepreneurs, from researchers to philosophers, ensures technology solves people problems beyond the confines of DTU. We educate, train and nurture entrepreneurial teams, and bring research-based knowledge of entrepreneurship into education and policy to build better solutions, businesses and futures. http://www.entrepreneurship.dtu.dk/About-us

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 101
2800 Kongens Lyngby
Tlf:
45252525
Fax:
45881799
Kontaktperson
 
Adresse:
2800 Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-09-2022
Udløber:
26-09-2022
Kviknummer:
LJA-84025809
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed