TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFRY

|
Vestjylland
|
Indrykket 29-06-2020

Projektchef til komplekse byggeprojekter

Har du lyst til at lede, projektere og eksekvere store og komplekse byggeprojekter i en rådgivende ingeniørvirksomhed? Så bliv en del af holdet hos AFRY Byggeri, hvor vi dagligt løser alt fra små og enkle til store og komplekse byggeprojekter i hele landet.

Velkommen til AFRY i Danmark
Hos AFRY Byggeri vil du få ca. 230 dedikerede kolleger, som sidder på kontorer i Aarhus, Herning og Herlev, og som yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. I alt har AFRY Danmark ca. 600 medarbejdere fordelt på kontorer i hele landet. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være. Vi er tidligere kendt som Midtconsult, men er i dag en del af AFRY-koncernen med omkring 17.000 medarbejdere i hele verden. Læs mere her.

Tag hånd om projektledelse fra A til Z
Som projektchef får du et stort og bærende ansvar for projektledelse og eksekvering af husets største og mest komplekse byggeprojekter, hvor du med et indgående kendskab til branchen både styrker vores allerede gode relationer i markedet og udvider dem. Mere konkret skal du:

 • Lede større byggeprojekter og projektteams til vellykkede resultater. Herunder med sikkert fokus på økonomi, tid og planlægning, kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø.
 • Bistå ifm. salgs- og tilbudsfasen, så vi kan tilføje nye og spændende projekter til vores portefølje
  Mersalg og løbende kundepleje, mens projekterne kører.
 • Sikre et stærkt tværfagligt samarbejde internt såvel som eksternt, så både medarbejdere og kunder husker dig for det gode samarbejde.
 • Sikre løbende evaluering og optimering, så vi altid bliver bedre

Du får en afvekslende hverdag med både dage på kontoret, på byggepladsen og ude hos kunderne. Du vil få kontor i Herning eller Aarhus afhængig af din bopæl. Her vil du blive en del af et stærkt team bestående af både projektledere og projektchefer, som glæder sig til at få dig med på holdet.

Brug din faglige viden og stærke relationsskabende kompetencer
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lign., og:

 • Har allerede gennem flere år og flere større projekter styret projekter sikkert i mål med gode resultater. Projekterne er i en størrelsesorden af DDK +80 mio og er både ny- ombygningsprojekter
 • Har et solidt netværk indenfor byggebranchen, har et kommercielt mindset og evner at opbygge langvarige relationer med kunder og samarbejdspartnere
 • Kan sikre et godt samarbejde i projektteamet, hvor eventuelle konflikter, der opstår undervejs, håndteres konstruktivt og professionelt
 • Formår at brænde igennem med en smittende og engagerende personlighed i dialog med både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere
 • Har kørekort til bil, du taler, læser og forstår dansk flydende og engelsk på forhandlingsniveau

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier teamplayer, devoted og brave bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer på konkurrencedygtigt niveau, fleksible arbejdsforhold og Pensionsordning og Sundhedsforsikring som en del af den samlede lønpakke.

Er du interesseret?
Så ser vi frem til at modtage din ansøgning og cv via vores hjemmeside. Du kan søge stillingen under jobopslaget. Alle henvendelser behandles fortroligt. Samtaler forventes at blive afholdt medio august. Tiltrædelse snarest muligt derefter og efter nærmere aftale.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Jacob Bisgaard Rasmussen, afdelinsgchef Aarhus (på ferie i ugerne 27, 28 og 29)

Telefon: 29 63 37 86

Jakob Langelund, afdelingschef Herning (på ferie i ugerne 29, 30 og 31)

Telefon: 20 46 50 62

Sådan ansøger du


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AFRY
Viborgvej 1
7400 Herning
Kontaktperson
 
Tlf:
97221133
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-06-2020
Udløber:
29-07-2020
Kviknummer:
LJA-80558877
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Meploy ApS
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn