TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Smedegaard HR

|
Østjylland
|
Indrykket 17-05-2021

Projektchef til ledelse af branchens bedste projektledere - Aarhus

  • Har du lederambitioner og lyst til at påtage dig personaleansvaret for projektledere?
  • Har du solid erfaring med byggeri og indgående indsigt i selve projektledelsen?
  • Har du god viden om statik og flair for kundekontakt?

Til Give Steels Projektafdeling i Aarhus søges en kundeorienteret projektchef/teamleder, som brænder for den daglige personaleledelse på kontoret, og som har det overordnede ansvar for afvikling af teamets projektportefølje.

Motiveres du af en hverdag med reel indflydelse, stor kontaktflade og forskelligartede opgaver i en dynamisk virksomhed i solid fremgang, hvor du får store frihedsgrader, skarpe kolleger og faglig udvikling. Så kan det være dig, vi søger til jobbet som projektchef.

Stillingen som projektchef

Grundet stor vækst søges til nyoprettet stilling en projektchef med henblik på at styrke ledelseskompetencerne på kontoret og sikre nærhed i den daglige ledelse. Du får reference til virksomhedens tekniske direktør, som du i samarbejde med leder og udvikler projektafdelingen.

Du får det fulde ledelsesmæssige ansvar for ca. 10 kompetente projektledere inkl. deltagelse i ansættelser af nye projektledere, medarbejdersamtaler, lønsamtaler og løbende opfølgning på medarbejdernes work-life balance.

Projektafdelingen har 30 dedikerede projektledere, som hver har ansvaret for en række projekter af varierende størrelse og kompleksitet. Du får en central rolle i projektledernes samlede proces fra kontraktunderskrivelse, over projektoptimering til udførelse og aflevering. Det vil være dig, som projektlederne går til med spørgsmål især relateret til selve projektledelsen, hvor du giver en sikker og kompetent ledelsesmæssig sparring.

Som projektchef bliver du den daglige ledelsesmæssige ankerperson, der yder rådgivning og er synlig på kontoret. Det er naturligt for dig at involvere dig på alle niveauer af processerne inkl. deltagelse i interne og eksterne projektrelaterede møder.

Du indgår i ledergruppen og får rig mulighed for at præge afdelingens udvikling gennem optimering af processer, løbende faglig udvikling, træning af medarbejderne og samarbejdspartnere i bestræbelserne på at være nordeuropæernes foretrukne leverandør af stålkonstruktioner.

Afhængig af behov og din ledererfaring kan du forvente solid backup fra den tekniske direktør, og du vil opleve gode udviklingsmuligheder i stillingen.

Ingeniør med solid projektledererfaring og flair for ledelse

Du har en baggrund som bygningsingeniør for at kunne yde den rette rådgivning omkring statikken samt solid erfaring som projektleder i byggebranchen. Har du erfaring med stål, er det et stort plus men ikke en nødvendighed.

Har du derudover ledererfaring vil det være en klar fordel, men det kan også være dit første lederjob, hvis du har flair for samarbejde og at udvikle et fagligt, stærkt team.

Dine faglige kompetencer er naturligvis meget vigtige, men dine menneskelige egenskaber tillægges stor værdi. Du får en central rolle, hvor din tilgængelighed, imødekommenhed og stærke kommunikative evner er et kæmpe plus.

  • Du er en tillidsvækkende og åben person, som trives med at være en synlig leder
  • Du er god til mennesker, har naturlig pondus og lysten til at påtage dig personaleansvar
  • Du arbejder struktureret og med stor grad af empati og menneskelig indsigt
  • ?Som leder er du lyttende og opsøgende
Virksomheden tilbyder

Når du træder ind ad døren hos Give Steel, vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er stor grad af dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får stor grad af ansvar og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar

Give Steel A/S er en førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren i Danmark og eksporterer til europæiske markeder med fokus på Nordeuropa. Som producerende ingeniørvirksomhed designer, projekterer, producerer og monterer Give Steel bærende stålkonstruktioner til såvel simpelt som komplekst byggeri.

Alle konstruktioner produceres i Brande i et ansvarligt og højteknologisk produktionsmiljø med fokus på social ansvarlighed og bæredygtighed. Virksomhedens salgs- og projektafdeling er placeret i Søren Frichs Parken i Aarhus, mens afdelingen for statik, design og BIM-modellering ligger i Polen. De seneste 15 år er der investeret mere end 200 millioner i at fremtidssikre produktion, råvarer, afsætning og digitale værktøjer.

Siden 2003 er virksomheden vokset fra 17 til 450 medarbejdere. Under ambitionen WeGrowPeople sigter virksomheden på udvikling af sine medarbejdere både fagligt og personligt på alle niveauer i virksomheden. For info om konkrete projekter, se www.givesteel.com.

Har ovenstående vakt din interesse?

Ansøg venligst via linket på denne side. Ønsker du at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 42801050 eller mail cs@smedegaardhr.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Smedegaard HR
Frichsparken
8000 Aarhus C
Kontaktperson
 
Tlf:
+4542801050
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-05-2021
Udløber:
16-07-2021
Kviknummer:
LJA-82120167
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
MOMENT A/S
Fredensborg, Nordsjælland
ADECCO A/S
Frederiksberg, Storkøbenhavn