TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Henriksen HR

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 27-05-2020

Projekterende anlægsingeniør - Vej

Via Trafik blev etableret i 2000 af firmaets tre partnere: Mogens, Peter og Ulrik. I dag beskæftiger vi ca. 60 engagerede og kompetente medarbejdere i vores to afdelinger i Birkerød og Aarhus.

Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling gennem solid trafikrådgivning.

I Via Trafik er vidensdeling et vigtigt fundament. Derfor fylder undervisning, artikelskrivning og sparring med samarbejdspartnere og klienter en del i vores hverdag. Vi deltager desuden ofte i konferencer og videreuddanner løbende vores medarbejdere, så vi er opdaterede på de nyeste trafiktendenser.

Profil

Vi leder først og fremmest efter en person, som ser sig selv som projekterende anlægsingeniør.

Du er formodentlig uddannet ingeniør og helt sikkert selvstændig, samtidig med at besidde gode samarbejdsevner - du vil indgå proaktivt i den anlægstekniske faggruppe og medvirke til at sikre et højt fagligt niveau.

Du har solid erfaring inden for fagområdet anlægsteknisk granskning og projektering af veje, og så er du ansvarsbevidst og i stand til at tage ejerskab over projekter.

Få en fortrolig samtale om dine muligheder.

Det var lidt om os og hvad vi er på jagt efter, vi håber at du er blevet nysgerrig og vil kontakte Brian fra Henriksen HR, der bistår med rekrutteringen på 3147 8001 - for at få mere at vide. 

Rekrutteringsbureau ingeniører - Henriksen HR er blandt Danmarks allerbedste til search og headhunting af ingeniører og tekniske specialister, og klart bedste enkeltmandsejede virksomhed.

Klik her for at læse mere. 

Vi oplever at vores stillinger løbende vises på flere jobportaler - du bedes derfor sikre at ansøgninger sendes udelukkende i form af et opdateret CV, i pdf format til info@henriksen-hr.dk, ansøgningen bedes mærket Projekterende anlægsingeniør. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Henriksen HR
Digevej 114
3460 Birkerød
Tlf:
+4531478001
Kontaktperson
 
Tlf:
31478001
Adresse:
3460 Birkerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-05-2020
Udløber:
03-07-2020
Kviknummer:
LJA-80336761
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
KlimaService ApS
Næstved, Sydsjælland inkl. Møn
Crocus v/Ejvind Møller
Randers, Østjylland