TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IB G. JENSEN A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 19-01-2022

Projekteringsleder til IBG Erhvervsbyg

Til en nyoprettet stilling søger vi en projekteringsleder til vores kontor i Holstebro. Som vores nye medarbejder kommer du til at stå for projekteringsledelse af spændende byggesager i hele landet.

Sådan bliver din hverdag

Du får overdraget sagerne efter indgåelse af totalentreprisekontrakten, hvorefter du bliver den samlende figur på tværs af hele projektorganisationen, herunder eksterne arkitekter og ingeniører. Du skal sikre, at alle parter leverer, så hele rådgivningsprojektet kommer i mål. Når sagen er færdigprojekteret, overdrager du den til udførelse i projektafdelingen.

Enkelte sager projekterer vi på egen tegnestue. Derfor er det en fordel, at du er fortrolig med 3D projektering i Revit.

Indkøb af enkelte underentrepriser vil også være del af dine arbejdsopgaver ligesom økonomihåndtering, herunder kalkulation, i projekteringsfasen.

Vi i IBG Erhvervsbyg lægger stor vægt på et godt, sjovt og udviklende arbejdsmiljø, hvor der er plads til nye idéer og udvikling. Du får stor medindflydelse på din hverdag og dine arbejdsopgaver, og bliver en del af et stærkt team i rivende udvikling.

Hvem er du og hvad har du med i bagagen?

Du er uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør, og du har opbygget (gerne et par års) erfaring med byggeprojekter fra enten byggepladser eller tegnestue. Du kender de rigtige byggetekniske løsninger med fokus på økonomi, kvalitet, miljø og tid.

Du er struktureret, kvalitetsbevidst og har øje for detaljer og flair for tal og kommunikation.

Du bliver en del af…

IBG Erhvervsbyg er er en del af IB G Jensen A/S.

Vi udfører byggerier i hoved- og totalentreprise i hele landet, primært erhvervsbyggerier, skoler og idrætshaller. Vi skaber fremtidens erhvervsbyggeri og stræber altid efter at levere et produkt i høj kvalitet og have tilfredse kunder. Vi har kontor i Holstebro, Lemvig og i Køge.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en flad struktur, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet.

Vi lægger stor vægt på, at du kan efterleve vores værdier i hverdagen: ordentlighedoverskudtrivsel & glæde og tilfredse kunder. Værdierne ligger til grund for hele IBGs eksistens. Kunder, kolleger og samarbejdspartnere kan regne med os, og vi opfører os ordentligt! Fælles indsats og holdånd giver overskud, trivsel & glæde i hverdagen og – på den lange bane – tilfredse kunder.

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Afdelingsleder Niels Hansen på tlf. 22 20 62 79 og se mere om os på ib-g.dk

Send dit CV og din ansøgning til niels@ib-g.dk

Vi kalder løbende ind til samtale, og stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

 Vi glæder os til at høre fra dig!


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
IB G. JENSEN A/S
Kirkestræde 3, 1
7500 Holstebro
Tlf:
+4521760776
Kontaktperson
Niels Hansen
Tlf:
97885406
Adresse:
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-01-2022
Udløber:
20-02-2022
Kviknummer:
LJA-83252830
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed