TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pay-Back specialist rekruttering ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 21-12-2020

Projektkoordinator/tilbudsgiver med teknisk baggrund

Kan du yde kundeservice og effektivt håndtere en stigende ordreaktivitet? Har du en teknisk baggrund, og trives du i en travl hverdag, hvor din indsats og engagement er med til at gøre den positive forskel? Så er stillingen som projektkoordinator/tilbudsgiver hos Hans Aa A/S måske noget for dig!

Om stillingen

Du bliver en central spiller i en international virksomhed i vækst, hvor du vil indgå i et team af fagligt dygtige og engagerede kollegaer. Dit mål som projektkoordinator/tilbudsgiver er, at give kunderne en positiv oplevelse, hver gang de sender en forespørgsel. Kunderne skal opleve en ordreproces, der sikrer, at deres henvendelse håndteres effektivt, og de får deres varer til aftalt tid og på rette sted.

Du er kendt for dine gode kommunikationsevner og evne til at give kunderne god service, fordi du ved, det er afgørende, at aftaler overholdes. Du skal udarbejde nødvendige konceptskitser, bestillingslister, indkøbe komponenter samt følge op på leverancerne. Endvidere skal du medvirke til koordinering i forhold til produktionen og sikre, at arbejdsgangene og processen kører i forhold til at levere det aftalte til kunden til rette tid og sted.

Hos Hans Aa A/S vil der være mange spændende og udfordrende opgaver, og din hverdag vil være alsidig.

Dine primære opgaver vil være:

  • behandle forespørgsler fra kunder - både mundtligt og skriftligt
  • prisberegning af projekter
  • opfølgning/koordinering af opgaverne på de danske, polske og kinesiske produktionsfaciliteter
  • optegning af skitser/koncepter i Inventor og overdragelse af projekterne til produktionen
  • styklisteberegninger
  • indkøb og sourcing af komponenter.

Dine kvalifikationer

Du er nysgerrig, når du møder nye, komplekse tekniske problemstillinger. Du er ansvarsfuld og går langt for at finde en løsning på svære opgaver. Du er dynamisk og god til at skabe resultater, og du tager et personligt ansvar for dine opgaver og venter ikke på, at andre sætter dig i gang.

Du har en teknisk baggrund som produktionsteknolog, teknisk designer eller lignende. Det falder dig naturligt at træffe beslutninger selvstændigt og sørge for, at der bliver fulgt op på tegninger og ændringer, og du skal kunne håndtere afvigelser i dagligdagen. Du er smilende, imødekommende og en ægte holdspiller, der bidrager til teamet med fleksibilitet, god energi og godt humør.

Du behersker engelsk både skriftligt og mundtligt.

Du tilbydes

Hans Aa A/S tilbyder ansættelse i en solid virksomhed, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur med god mulighed for sparring. Du vil få et stabilt ansættelsesforhold omgivet af positive kollegaer i moderne og lækre lokaler. Du bliver en del af en flad og uformel organisation med faglige kompetencer på højt niveau. Virksomheden tilbyder et dynamisk arbejdsniveau, hvor der er fokus på fleksibilitet og samarbejde.

Lønnen forhandles individuelt og modsvarer dine kvalifikationer.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller pr. mail: jj@pay-back.dk.

Om Hans Aa A/S

Hans Aa A/S er en markedsledende producent af specialdesignede industrielle presenninger. Virksomheden har leveret innovative presenningsløsninger worldwide siden 1949. Der leveres presenningsløsninger til vindindustrien, offshore-industrien, til landbrug og mange flere. Hovedkontoret er placeret i Esbjerg, og der er produktionsfaciliteter i Polen og Kina samt salgskontor i USA.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Pay-Back specialist rekruttering ApS
Nørregade 10
6700 Esbjerg
Tlf:
50424493
Kontaktperson
 
Tlf:
31528191
Adresse:
6710 Esbjerg V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2020
Udløber:
21-01-2021
Kviknummer:
LJA-81506274
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik
Job i virksomheden
Pay-Back specialist rekrutteri
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Pay-Back specialist rekrutteri
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Pay-Back specialist rekrutteri
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Beliggenhed